Sötét

Speedzone használtteszt: Ferrari 488 Spider (2016): Ha nő lenne, fizetnék is érte 

Feliratkozás
Megtekintés 141 E
98% 4 000 79

Autótörténet-lekérdezés: www.carvertical.com/hu/landin...

EuroFleet - Prémium Használtautó Centrum: www.premiumhasznaltautok.hu
www.unixauto.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

Elmúlik a világ dicsősége, egyszer majd biztosan, de addig is itt van nekünk a hang, az illat és a borzalmas tempó. Na meg a szépség, olasz módra. Mert egy nap meghalunk, de az összes többin meg nem.

Közzététel:

 

2021.júl.20.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 461   
MightyBass
MightyBass 11 napja
Rimac Nevera-t nem teszteltek?Udv Szerbiabol 🙂🖐
Viktor Csányi
Viktor Csányi 15 napja
Fúha, ez igen! És a drónkezelő szakmunkásnak is full respekt. :)
Attila
Attila 21 napja
Kb 6 hónapig nem néztem a műsort, semmit nem változott a csávó, jah de igen hízik mint ha muszáj lenne.
Gabor Köteles
Gabor Köteles 24 napja
Lehet vonohorgot is ra szerelni???
Gabor Köteles
Gabor Köteles 24 napja
Milyen benzint kell tankolni???
Endy Hajaj
Endy Hajaj 25 napja
Mert, ha kocsi, akkor nem???🤣🤣🤣
--
-- 26 napja
Bal szememből a könny kicsordult mikor meghajtottad a pályán!!! :) Király volt!
piotor81MERLIN240
Figyel az ember, megy az ember, tanul az ember. Miért nem lehet első szám egyes személyben?
Luke Glanton
Luke Glanton Hónapja
47:27 police liked this 👍 😅
tatesz
tatesz Hónapja
opel astra g jobb
Tamas Szabo
Tamas Szabo Hónapja
Ez most kiemelkedően jól sikerült műsor lett. Minden átjön belőle. A tisztelet, a rajongás, az egyszerűség, és a korrekt tájékoztatás. Az autób..iknak meg a nyála csorgott a végére. Mint nekem is. Sokért nem adnám, ha a helyedben lehettem volna. Még 52 évesen is többszöri orgazmumusom lett, 59 perc alatt. 🙂 Gratulálok Pisti, minden remekül sikerült, kezdve a képtől, a hangon keresztül a kommentárodig. Üdv,a "pákk-os" Tomi
IMC Corporation
IMC Corporation Hónapja
Ha így folytatod nem sokáig fogsz ilyen autókat tesztelni....Hova hízol még ember????
István Vályi
István Vályi Hónapja
Ahová jólesik. Nincs kövér ember, csak gyenge autó
BaLee Bali
BaLee Bali Hónapja
Nagy motorral szerelt Fiat 🤣 inkább Turbo S az napi szinten haszálható!
Attila Badi
Attila Badi Hónapja
Elkapott a síras ez gyönyürű volt köszönőm
Krisztián Keresztes
Pfffffffffff ez csodás !
Ádám Szücs
Ádám Szücs Hónapja
Azert szep munka a Tietek... 💪😎👌
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó Hónapja
Szuper a helyszín! Foglaltam is gyorsan! 😊
Attila Mouser
Attila Mouser Hónapja
Autót így bemutatni csak Pista tud, az a tudás, az a hozzáértés, az a humor (ez csípős lesz, ez nem gyümölcsleves 😆😂) egyedülálló szerintem. Minden tiszteletem , kösz hogy vagy nekünk.
Zoltán Rakusz
Zoltán Rakusz Hónapja
🔥
hard83
hard83 Hónapja
köszi a 4K-t!! Szépek a képek és a verda is.
György Dudás
György Dudás Hónapja
54:50 Én Pista helyében félreálltam volna a pályán és elbőgtem volna magam, hogy micsoda hihetetlen remekmű is ez, és mennyire piszkosul szerencsés vagyok hogy egy ilyen csodában ülhetek. Van egy olyan érzésem, hogy Pistát is csak a forgó kamera fegyelmezte és tartotta vissza ettől. Kicsit hasonlított nekem Az aszfalt királyai azon jelenetére mikor Shelby elvitte fordulni egyet Fordot a GT-40-el. Csodálatos autó megszokottam tökéletes bemutatása. Nekem nagyon tetszett. Köszönöm szépen Pista és mindenki!
Káplár Péter
Káplár Péter Hónapja
Talán egy Cayman GTS-hez lehetne hasonlítani inkább, nem a 911-hez.
Tyler Durden
Tyler Durden Hónapja
Remélem, Pista hamarosan kipróbálhat egy 458 Italiát; kíváncsi lennék mit mond róla. Bár nekem a csúcs egy 997 GT3 MK1 lenne.
István Vályi
István Vályi Hónapja
Keresd a tesztünket róla, sok évvel ezelőtt a Totalcaron
Adrián Tomorszki
47:34 beleengedte 2kiloba nem szarozott
Fedor
Fedor Hónapja
Ilyenkor ha látja a yard megbüntethetik őket?
Istvan Szabo
Istvan Szabo Hónapja
Pista most olyan volt, amilyennek szeretem. ✌️🙂
V Tazat
V Tazat Hónapja
Miért gondolod, hogy a paraszt tehet arról, hogy paraszt, genetikával hordozott iq-szintról hallotál már Pista? Mindenki csak a feléről képes annak, amit tenni tud vagyy akar. Aképpeségeinek és az akaratunknak is a gentika adja ki a felét. Te is jól tudod, ha körbenézel, hogy ugyanúgy vannak magas intelligenciájú, alapból magasabb IQ-val rendelkező emberek vidéken, te is vidéki származású ember vagy, ha bele nézel magadba, és körbenézel az embereken, nem csak az akaratodtól függöt, hogy azt megvalósítsd, amit megvalósítottál, amiket megtanultál és amiket úgy tudsz alkalmazni a való életben, hogy saját magadnak az előnyös és jövedelmező legyen. Az hogy valaki mennyire képes, az is alapjaiban genetika, csak a genetkai korlátain belül tud fejlődni, az hogy mennyyire tud akarni, mondjuk megtanulni valamit, valamire képes lenni, az is elsősorban genetika, mindent ami a közéletben társadalomban magától értetődőnek veszel, hogy valamibe jobb vagy másnál, okosabb, vagy jobbak az elveid, világszemléleted, az se tőled függ, max a fele, amit te raktál bele, a felének az a 50%-a, amit te bele akartál tenni.
V Tazat
V Tazat Hónapja
@Fedor kivan
Fedor
Fedor Hónapja
Szia kifejtenéd bővebben hogy mire gondolsz pontosan?
V Tazat
V Tazat Hónapja
Mert mindanniyan ebből állunk, test agy idegrndszer, funkcionális test és szervi test, genetika, anya apa, környezet, szeretetközpont, egóközpont, hova tartozás, genetikai akarat genetikai képesség, hozzátett akarat, hozzátett képesség. Érzelmi.idegrendszeri, - szeretet-központ-beli, szellemi képességink által behatárolt szociális és szeretközpont-egóközpont közeg, társadalmi behatások, szülői behatások, stb. Kevesebb gyereket nemzenénk, ha odafigyelnénk másokra, ha felfigyelnénk a problémákra, amik átlag emberek számára láthatatlanok, ha felfigyeltetnének minket ezekre, ha megváltona a szeretetközpontunk és minden képességünk jótettét és egónknak és jóérzésünknek az adna ujab enegiákat löketeet, hogy jót teszünk, segítünk másoknak, kilépünk a saját magunk fejlesztése egójából, és elezdjük az ismeretlen embertárainkat szeretni, de ehez az kell hogy belenézzünk, beleálljunk a problémákba, és segíTENI AKARJUK AZ ISMERETLEN EMBERTÁRSUNKAT = más legyen amivel kiteljesedünk, más legyen ami inspirál előre visz előre kap-hajt a mindennapokban. Saját magunk és a genetikai családunkon kívül. Így észre lehet venni egyes szempontokból mennyire hasonlítunk és egyek vagunk, és így jobban meglehet érteni az emberek közti különbségeket, és segíthetünk másoknak, ha félre tesszük az egónkat. Mert az egó is a jóérzés zóna, ami miatt küzdesz, jobb akarsz lenni, át kell értékelni, hogy mi miatt érzed magad jól. Nem a kocsiktól háztól nőtől gyerektől stb, hanem akiknek erre esélyük sincs azoknak a segítésén, és látni rajtuk hogy erre mind amiatt képesek, hogy te segítettél nekik. Mert minden embernek kell a dícséret az egójának, ez normális, erre épül az életünk, csak ha sok tanuás és megértés után tudjuk mindezt másba keresni, akkor jobb világot teremthetünk embertársainkank, ha nem saját magunkra és a szűk környezetünkre gondolunk. Csak ehhez sokkal több embernek kéne szolgálnia, szolgátlatot tennie, hogy előre mehessen a társadalom. Mindenkinek magánban kell keresni, és olyan egyre több olyan szakmát kéne választani, ami az embertársainkért van, és abba a szakmába is a legjobbnak lenni képességeink szerint, a legjobban akarni segíteni, munkaidőn kívül is mert csak így lehet globáis hatást elérni, ehhez a legfontosabb eóaz egyéni foglalkozás és szeretet. Apéldát nem kell személyesnek venni, át is irhatnám, a párbeszéd meg csak egyszerű köznyelv, mindennapi párbeszég példa.
V Tazat
V Tazat Hónapja
Mert sokkal több embernek lenne sokkal több segitségre szüksége, mint amit megkapnak, vagy egyáltalán nem is kapnak. És ehhez mindenki kellene. Kezdésnek onnan indulna, hogy az emberekről tanulunk, a leszületésről a genetikáról a képességekről az egó-ról és a szeretetról, a szeretet csatornánkról és-inkról. Ahhoz hogy bármi válatozzon, mint mindig, nem az állami fejjebvalókra kell bízni a feladatot, mert ők mindig hatványottabban önzőbbek mint az átlagember, ahhoz hogy bármilyen hatást lhessen elérni az átlagembereknek kellene bármilyen változást is elérni, attól függően, hogy nekik is sokkal rosszabb, mint másoknak, mert nem veszik észre hogy még legálább ennyivel rosszabb lehet az alattuk lévőknek hatványozottan, ha nem rosszab. Úgyhogy a nagyobb iQ-jú átlag polgárok tudják csak meghozni a változást, ha nem a szociális és társadalmi elhelyezkedésüket építik fejlesztik és bővitik és nem az anyagi kiváltságaikat és vagyonukat, élethelyzetüket, hanem azokat értik meg tanulnak róluk és akarnak segítei nekik, akiknek alapból rosszab, akár még genetikából is, akár annyira rossz a genetikájuk, hogy bármi normális élet eléréséhez is képtelenek. Akár fizikai korlát akár szellemi, akár hogy nem látszik, hogy annak a személynek szellemi korlátja van, mert az a legrosszab, ha valaki személyiségileg látszik, hogy nincs a toppon, azt nem bántani kell, mert szinte biztos, hogy genetikailag, fizikailag az agyával és idegrenszerével van gond.
V Tazat
V Tazat Hónapja
Amíg senki nem érti meg hogy bármire képes és amit elért, az csak 50%-ban az ő érdeme, addig nem lesz monumentális előrelépés. Amíg nem nézünk magunkba hogy ez és erre szükségem ez és erre nem, kezdésnek addig nem lesz előre lépés. ÉS olyanok szenvednek le kórosan egy életet, akikről azt se tudják mi bajuk csak bántottak és bántanak, míg a többi csak önzőn építi a saját életét. Nyilván nem Pista az első számű kategória akinek kéne változni, hanem felett sokan vannak, akik mert ezt tanulták ,mert ez van az egójukban hogy ők jók, leszarnak másokat, kihaználnak másokqat, ahelyett hogy az életüket is feláldoznák a sok szemétségért, amivel mondjuk a szüleik is kihasználtak másokat, és akár csak nem kihasználtak, de nem segítettek másokat. Egy normális társadalomban, az egódnak és az önszeretednek nemkéne attól a magaslatokba szárnyalnia ha mondjuk lemondasz dolgokról, ne talántán segítesz másoknak. Ez kéne hogy legyen a normális. Annyi pazarlással, ami ma ma meg mindig megy. És ennyi öncéluságggal. Csak azért tudnak ennyire öncélúak lenn mert alapból nem is tudnak emberi agyi betegségekról és semmibe nem segítenek nekik, nemhogy akinek a megélhetésen kívül van felesleges pénze, ami nem létminimum, hanem senki. Egy átlagember emmit nem tud a pszihológiai betegségekről, pedig ha tudna, rálátna hogy neki mennyire jó, és nem az kéne, hogy amit mondanak, hogy örülj neki hogy neked ez van, hanem az lenne a normális hogy kötelező lenne = síkra hozni a visszamaradtat a kiemelkedővel. Mert a mai társadalomban is még mindig mindenki még rettenetesen önző, nemhogy akik irányítják a világot, az az önzés legteteje, nyilván semmi ilyennek meg se kéne történnie egy normális civilizációban, de az is pontosan kijelenthető hogy az átlag ,,rendes" ember se egy Jézus, nem vagyunk még ott hogy ha a képességeinknek minden tekintetét figyelembe véve bárki élvezhesse, építhesse önzőn a saját életét. Igazából nem kéne hogy törvényileg megtörténhessen, hogyha összefoglalóan egy társadalomról beszélünk, hogy ekkora különbségekkel tudjunk élni. Alapvetően, az életünk egy feladatnak kéne hogy legyen a teljes közjó elérésében. A közjó szeretete kéne hogy legyen a szeretet és egó csatornánk nem a saját magunk fejlesztése. Azért kéne fejleszteni magunkat, hogy segíthessünk fejleszthessünk másokat, akiknek szüksége an rá.
Tamas Sandor
Tamas Sandor Hónapja
Kedves István. Nagyon sok videókat nézek már régóta amikben te teszteled az autókat és eddig még nem láttam olyan videót hogy a teszt végén keresned keljenek a szavakat. Minden le volt írva az arcodra. Nagyon jól szórakoztam. Köszönöm szépen és további sok sikert.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy Hónapja
Hetven fölött Ursula Andress-re is ráfeszül a bikini, mint a légáramlat a Ferrarira.
Kriszta Szabó
Kriszta Szabó Hónapja
Ez a nyálas ömlengés, szinte már gáz! 🤮🤮🤮🤮
István Vályi
István Vályi Hónapja
Igen, kedves Kriszta, kevés ember lelkivilága engedheti meg magának azt, hogy rajongjon valamiért, ami jó. Élj teljes életet, egyszer neked is sikerül
D R
D R Hónapja
Igazi tahó cím gratulálok jól minősít
István Vályi
István Vályi Hónapja
Lényeglátásod van ifjú Jedi
András Juhász
András Juhász Hónapja
Továbbra is érdemes egy órával korábban felkelni, hogy a reggeli kávé-süti mellé ez is beférjen, de a drónnak szerintem kéne egy röppályát tervezni. No nem konkrét vektorokra meg miegymásra gondolok (képzett pilóták most biztos a homlokukhoz kapnak), csupán kalkulálni a kocsi várható mozgásával. Mondjuk Pistáról lévén szó, le a kalappal hogy egyáltalán ezt fel tudtad venni, mert hát a tengernek sem mi parancsoljuk meg mikor háborogjon :D Néhol nagyon profin volt felvéve pl 54:47-nél szinte olyan mintha tökéletes szinkronban kísérne egy lövedéket, épp elcsípve a jó hangot épp elcsípve a jó képet. Néhol pedig szédített, de ez javulni fog! Szép munka! :)
róbert
róbert Hónapja
Én órákig tudnám nézni ahogy jobbra indexeknek ki Pista elől a BMWk es mercik, Bocsi 😁🤘🏻
Csirkefarhat 11
Csirkefarhat 11 Hónapja
11:07 - Fiat Multipla :D
Árpád Gácsi
Árpád Gácsi Hónapja
A szokásos profi színvonal, ti vagytok az egyik legszórakoztatóbb autós műsor a világon :)
S Norbert
S Norbert Hónapja
Szép autó. De ahogy szagolgattad, te az izzadt szőrös pinára gerjedsz mi pisti?
S Norbert
S Norbert Hónapja
@István Vályi Évek meg a rutin.
István Vályi
István Vályi Hónapja
Érdekes meglátás, honnan jött?
Peter Gerencseri
király volt, én megköszönöm a tulajnak is ezt a közérdékü cselekedetet ;)
Gabor Csikos
Gabor Csikos Hónapja
Akkor most mennyi az önrèsz?🙂
Attila Nagy
Attila Nagy Hónapja
Ezért vesznek Ferrárit 46:40....
# István
# István Hónapja
Szerintem a piros body és ezüst színű felni hozzátartozik a márkához. Ez hagyomány. Ha nem ilyen, akkor kevesebbet ér egy Ferrari. Coca sem lehet kék, mert az a Pepsi színe. 😃 Amúgy jó lett a videó👍
Árpád Simon
Árpád Simon Hónapja
Bocs... nem nézem végig... "minek"?
Athileus1
Athileus1 Hónapja
Nagyon jó volt látni ezt a szenvedély köszönjük szépen a feleségemmel együtt :)
Laszlo Pap
Laszlo Pap Hónapja
"Szemedből a könnyet vízszintesen húzza ki mert zokogsz"😆 na ez a Best Ennèl nincs jobbmàr ezèrt a mondatèrt megèrt megnézem nem hogy 1 oràèrt 👍🤝
kartoffelpureee
kartoffelpureee Hónapja
Látom a felvételek most is a Német autópályán készültek :D Költhetnének még egy kis pénzt rá :D
Kelpo Johny
Kelpo Johny Hónapja
Nekem akkor is a 458 marad az etalon, mind formára, mind hangra, de persze ez is zseni!👍❤
Mihály Bognár
Mihály Bognár Hónapja
Pista Bá! gyönyörűen terelgetted ez a bestiát köszi !
gyoolio
gyoolio Hónapja
Gyönyörű autó, de megint nem sikerült a videó. Az F40 nem az utolsó turbófeltöltős autó volt a 488 bemutatásáig. 488-at 2015-ben mutatták be. Az első autó turbófeltöltővel az F40 után a California T volt 2014-ben. Biztosan a Ferrari Museo hibázott megint, és nem a Pista, mint a 456 videó alatt...
István Vályi
István Vályi Hónapja
@gyoolio szerintem keress más reszelőt fiú, amin húzoghatod, ne êgesd itt magad
gyoolio
gyoolio Hónapja
@István Vályi Igen, megint tévedtél. Tudod, 2 literes PD TDI meg CR TDI. Nem kell magyarázni, engedd el ezt a szakmát. Ne ugrálj a saját butaságodon, inkább tologass csattogós lepkét, nem való ez neked.
István Vályi
István Vályi Hónapja
@gyoolio ha már ugrálni akarsz a hülyeségeken, legalább lennél következetes. Mi volt a 456 után a 12 hengeres, frontos GT? Mi volt az F40 után - ami egy középmotoros szupersport - a következő olyan? Nincs több kérdésem, hadd ne helyezzem ên a helyedben kontextusába a mondanivalót, ennyi értelmezési képességet a mi nêzőinktől hadd várjunk el. De nyugodtan üsd fel az általad preferált forrásokat (EVO, TopGear) aztán olvasgass angolul, sokat segít. És lehetőleg kezeld a helyén a dolgokat, azt amolyan életviteli tanácsként is elfogadhatod. Vagy. Nézz mást. Mondjuk Tordait, ő mond viccet, azt szereted, Andika, lepke, ne fogd meg.
gyoolio
gyoolio Hónapja
@István Vályi Csak annyi, h ott is beégtél. Azt mondogattad, h 550 volt utódja, miközben a 612 scaglietti. Itt meg, h F40 óta ez az első turbós Ferrari. Itt és ott sem volt igazad. Inkább kérjél fel ghostwritert magadnak, mert butaságokat beszélsz. Nincs több kérdésem.
István Vályi
István Vályi Hónapja
A 456-ossal mi volt a bajod? Az F40 középmotoros, a 488 is. A California motorja hol van? Köszönöm, nincs több kérdésem.
József Sárközi
Nagyon szép Autó! De sokan elfelejtik hogy ezt a kocsit vezetni is tudni kell! Namármost... Pityu báttyánk olyat művelt ezzel a verdával amit nem mindennap lát az ember! Basszus Pityu nagyon tudsz GRAT!
István Vályi
István Vályi Hónapja
Igyekszik az ember
László Patkós
Ez zseniális volt Pista, köszönjük szépen!
MaverickM1
MaverickM1 Hónapja
Szep szep de egy F40-ert husz ilyen modern ferkat adnek :D Abban meg benne volt a bugi meg a spiritusz nem kicsit. Se esp, se asr, se szervo, se fek szervo se klima, se paddle shifter de meg konyoklo sincs, van viszont akkora turbo lag amibe beleszorul meg egy 47-es cipo is. Az nem divatmajomnak valo vas... Long live the F40.
Martin JCA
Martin JCA Hónapja
azért a kengurukat megnéztétek ? 😀
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
@Martin JCA Benett kenguruk voltak lent. :)
Martin JCA
Martin JCA Hónapja
@Gábor Cseh ezt nem értem
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
Benettek. ;)
Zsolt K
Zsolt K Hónapja
Et piszok jó volt
Simon Deme
Simon Deme Hónapja
812 superfast is lesz majd a közel jövőben Pista? 🏎
Gianni Morandi
Gianni Morandi Hónapja
Mi történne, ha a pályán eldobnatok a kocsit? Ugye ott a biztosítás se érvényes. Csak a kikapcsolt elektronika juttatta ezt eszembe.
István Vályi
István Vályi Hónapja
Ha így állnánk hozzá, akkor nem lenne műsor. Baj lenne.
Dániel Lehoczki
Idézem: "még kicsit kirázom bagamból az ideget"
Dániel Lehoczki
Ez a kocsi a Tiéd volt Pisti
MrBazsi888
MrBazsi888 Hónapja
mi az értelme az ilyen autóknak ?
István Vályi
István Vályi Hónapja
Mi értelme a ferde toronynak vagy a Mona Lisának? A bokazokninak és a 8k felbontásnak?
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
Szia! Nem értem, hogy neked ez a közel egy óra alatt, hogy nem egyértelmű. Én elsősorban az értelmet a technikai megoldásaiban keresném, másodsorban az autózhatósági képességeiben, az meg, hogy szerintem iszonyat szép autó, már csak hab a tortán. Ez a tárgy egyszerűen egy műremek, amit teljes mértékben csak használat közben értesz meg. Valószínűleg én elfogult módjára állok neki az autóknak. :) Üdv! Dzsí
Elfy
Elfy Hónapja
Profi videós munka. Főleg mikor a pályán megy és hallani, hogy az autóból van a hangsáv, de közben 2-3 kamerállásból is ugyanazt a pillanatot látjuk. Nem kis meló összehangolni ezeket egybe, le a kalappal a tech-es előtt. ;)
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
Grazie mille! 😊😊😊
Tibor Zilka
Tibor Zilka Hónapja
Koszi tulaj....
Tibor Zilka
Tibor Zilka Hónapja
Az oroszlán nem vitatkozik a predaval.....ddddd
Tibor Zilka
Tibor Zilka Hónapja
Vela takych testov......meg még még ilyeket....ebből érződött a csodálat a le a kalappal a kocsi előtt érzes belőled...tisztelet Ferrari....
Istvan Erdelyi
Istvan Erdelyi Hónapja
Össze lehet hasonlítgatni a Porscheval de a Ferrarinak nem kellett még ócska SUV-okat gyártani ahhoz, hogy életben maradjon.
Istvan Erdelyi
Istvan Erdelyi Hónapja
Óriási pacsi a tulajnak!!! Ez tényleg egy mocsok jó autó. Még így a videón át nézve is látszik, hogy mocsok gyors és ahhoz képest nagyon kezes.
Geza Szirmai
Geza Szirmai Hónapja
Én szoktam nézni a speedzone teszteket de mindig bele bele tekergetek de itt ezt nem tudtam megtenni ahogy Pista mesélt az autó minden porcikájároll rá ragasztott a képernyőre
Barnabás Szakál
Ezen nagyon nincs rajta a fullkarbon csomag, lehetett volna még költeni erre pár ezer ojrót :( Hátsó lámpa melletti betét, diffúzor, stb
Zsolt Csicsman
Zsolt Csicsman Hónapja
Hogy ne csapja ki a taknyot az orrodból,hatalmas szöveg,imádom!
Norbert Benko
Norbert Benko Hónapja
Mindig a TDI Audi a leggyorsabb......
Zoltán Cseh
Zoltán Cseh Hónapja
Ez előtt kék Ferrari utóljára a Pioneer Rally Team B-csoportos GTO-ja volt 1984-ben.A 40-es rajtszámú.
Viktor Csányi
Viktor Csányi 15 napja
Dehogy. Egy rakat Ferrari modell rendelhető vagy rendelhető volt ebben a színben (456GT, 612 Scaglietti, FF, GTC4, California rengeteg, F355, F430 és 458 Italia három eltérő kék színben is, de még az Enzoból és a La Ferrariból is van gyári kék). És még másfajta, sötétebb Le Mans Blue, Blu Scozia, Blu Monte Carlo és a klasszikus azurro is ott van, konkrétan volt olyan típus, amit a genfi és frankfurti szalonon és a sajtófotókon is ezzel mutattak be. Sőt, a Ferrari 60 éves amerikai jelenlétét ünneplő jubileumi F12 Berlinetta széria csak NART-kék színben készült 2014-ben!
Dávid nagy
Dávid nagy Hónapja
Pista annyira megnéznék tőled egy használt tesztet egy e82 1M BMW-vel. Azt mondják az utolsó driver’s car BMW-k között van, szívesen látnám ahogy ilyen élvezettel mész vele egyet. Ez a videó pedig zseni (képileg, hangilag, tartalmilag is)
Tamás Lipka
Tamás Lipka Hónapja
Élvezet nézni ahogy Pista keni neki a pályán.
Peter Dr. Gergő
A dron pilóta se gyengén nyomja!👍🏻
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
Bence egészen belejött. ;)
Aliendriver A. Stupek
"hátrafelé ebből jobban kilátni, mint egy Bentley-ből, látod, mi van hátul..." - óriási :) Akkor Berki bűnöző K.-nak is ajánlható? :) :) :)
Laszlo Balogh
Laszlo Balogh Hónapja
41:40 - azt mondja és hát ehhez kevesek vagyunk. Milyen lenne ez az autó teszem azt 400 lóerővel? Engem valahol zavar az hogy egy 670 lovas géppel úgy lehet közlekedni mint egy Opel Mokkával. Az is zavar hogy annyira civilizáltak lettek ezek az autók hogy lehet velük boltba járni. Bezzeg a Countachnál még a be- és kiszállásért is meg kellett küzdeni... Jó tudom, ez a fejlődés de akkor is zavar. Ennél már csak az zavar jobban hogy sose lesz ilyen gázreakciójú autóm. 46:35 - Továbbá jól látom hogy simán kirugózik egy ilyen toldott-foldott országutat? Az az útfelület a Ranger mögött nem túl szívderítő, de nem nagyon jajgatnak odabenn. Nem úgy mint én a (széria) Kiámban... :D
Ádám Rákóczi
"Bíznod kell a gumiban", vannak helyzetek, amikor szintén fontos szempont ez a kijelentés!! :D:D
Norbert Murányi
Nagyon tetszik a prezentacio adtam is like-ot ritkasag ilyesmit latni manapsag mindenki az elektromosra van rakatva unalmas !
Attila Margitay
Attila Margitay Hónapja
Mióta kinőttem a gyermeki rajongást, a Ferrari sosem volt a kedvencem, és most sem lett az. De ezt most konkrétan megkívántam, az autót is, az élményt is. Nem utolsó sorban attól, ahogy Pista megmutatta. G. megint fantasztikus videót rakott össze, nagy pacsi mind a kettőjüknek!
Schwarzenegger Arnold
Carvertical vége 4:01 LEGO reklám vége 34:40
Bregb Arega
Bregb Arega Hónapja
"Tetszettek" a könnyeid, átadta. :) Ez a csúcs. Amúgy egy Corvette C8-at próbáljatok meg intézni, az karaj lenne!
Dyingsoul
Dyingsoul Hónapja
Ezt már nem is használtteszt sorozatba kellene, hanem egy "Egzotikus autok" sorozatot is simán indíthattatok volna, ahogy egy "veterán csodák" sorozatot is. A használtteszt meg megmaradhatna a hétköznapi embereknek szóló használtautóknak. :)
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Köszönöm szepen a tulajnak, hogy a teszt erejeig oda adta nektek az autot! Valoszinuleg most voltam a legkozelebb egy Ferrarihoz, így. Telefonon keresztul nezve 😄 es koszi Speedzone😊
Áron T
Áron T Hónapja
Itt megy a ferrari felszopkodása, Dubaiban meg lehordtátok, hogy gyárilag milyen megoldásokat használnak...
István Vályi
István Vályi Hónapja
Amit nem látsz, az nem fáj. Nem a végeredmény a fontos? De.
István Mainkó
István Mainkó Hónapja
Tulaj a pályánra vele! :D
Ádám Erdész
Ádám Erdész Hónapja
Najó megkívántam, asszem gyűjtök egyre a Prius mellé játszósnak :D
Petkov Sztojan
Petkov Sztojan Hónapja
🤭👑🙂✌🎭
Petkov Sztojan
Petkov Sztojan Hónapja
Sziasztok , ja jól van Pista hozza a jó perceket, köszönjük Neki e!
NOMAD
NOMAD Hónapja
👍
arnPOPEY
arnPOPEY Hónapja
Az a 0,2 másodperc a laza bowden miatt van amúgy. Majd Dubajban a szak szervíz megjavítja :D
Valentine Dirk
Valentine Dirk Hónapja
Megérett a világ a pusztulásra, amikor egy MB Amg gt-nek szebb a hangja, mint egy Ferrarinak. Ettől függetlenül még ezt választanám.
Valentine Dirk
Valentine Dirk Hónapja
@Small John Szeretnél olyan agyhalott lenni, mint én. Te a BKV bérletedet sem tudod megkülönböztetni a törzskönyvedtől.
Small John
Small John Hónapja
XD agyhalott vagy azt se tudod mit beszélsz... 2 külön világ motor
Deville Panther
Deville Panther Hónapja
A Montrealt tesztelhetnéd Pista amivel voltál Alfa cityn szerintem mindenkinek tetszene 😍😄🐍🇮🇹☘️😊
István Vályi
István Vályi Hónapja
türelem
Ferenc Zubor
Ferenc Zubor Hónapja
Ha nõ lenne, nem tudnánk eleget fizetni! 🥺
Gabor
Gabor Hónapja
10/10
noobkillah1975
noobkillah1975 Hónapja
Szeretnék felszólalni azoknak a méltatlanul meg nem említett levegőmolekuláknak a nevében akiket a légszűrőn keresztül a motor behappol és így halnak hősi halált. Ők biztosan nem találják akkora élménynek a 488-cal való találkozást, mint ahogy Pista lefestette! Főleg, hogy az autó pont miattuk megy úgy ahogy 🤣
BDSRSTNT
BDSRSTNT Hónapja
Minden Tesla hívő nézze meg, mentse le ezt a videót, és morzsoljon el pár könnycseppet, hogy na ez az, amit a BEV ek soha a büdös életbe nem fognak tudni. Nekik marad a rejszolás a 0-100 ra és a lámpától lámpáig játékra.
Upo01
Upo01 Hónapja
hutown.info/base/vide/qHdppoKkmGS0hLc.html
Márk Horváth
Márk Horváth Hónapja
Na majd az elektromos Ferrari is ilyen jó hangja lesz 😅
Milan Torok
Milan Torok Hónapja
Hat azért az túlzás h a csúcsán van egy Koenigsegg v egy Bugatti 1500loero ebbe a fele van amitől már egy M5 is többet tud,ezt a kocsit a fent említettek megeszik vacsorára is,attól független szép es jo csak nem igaz az állítás,mert meg nem ültetek ezekbe az autókba
István Vályi
István Vályi Hónapja
Hű, Milán, fiatal lehetsz még, ha azt hiszed, azért gyors valami, mert erős :)
Zsolt Tóbiás
Zsolt Tóbiás Hónapja
Az A.Z Maisterteile minden,csak nem minőségi 😅
Mark
Mark Hónapja
F12 TDF teszt is várható?
Dávid Carline
Dávid Carline Hónapja
Imádom a videóidat Pista, de ezek a fölösleges Carverticalos részek. Egy 488 gts ferkát tesztelsz de egy GTB-t nézel az oldalon. Miert ? Ha reklámozni akarod, akkor, persze mutasd be, hogy helloka ez itt a Carvertical azt jó napot. De igy picit butát csinálsz magadból
Dávid Carline
Dávid Carline Hónapja
@István Vályi mindenesetre dolgozz többet, mert csak téged nezlek a Speedzoneba 😃 nem bántásnak írtam egyébként minden tiszteletem!
István Vályi
István Vályi Hónapja
Ezerszer kitárgyaltuk már ezt
Szabolcs T
Szabolcs T Hónapja
Ez a forma valami fantasztikus!
Dont Askme
Dont Askme Hónapja
Pista! Oszt Apple Carplay van-e benne?… Waze hang alapján nincs, vagy nagyon gagyi a hangrendszer. Szóval köszi, inkább maradok a mostani kocsimnál. Pedig sokat gondolkozram rajta kéne-e. #irónia
István Vályi
István Vályi Hónapja
Van. A waze a telefonról szólt, egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy hozzak kábelt
Vájling
Vájling Hónapja
Mikor volt a lego Ferrari rész, azt hittem, hogy átkattintottam egy másik videóra. :D
Attila Badi
Attila Badi Hónapja
Én meg kupoltam volna shobertet
Következő
1000 Fokos Bárd!
11:36
Megtekintés 130 E
1000 Fokos Bárd!
11:36
Megtekintés 130 E