Sötét

SCHOBERT NORBI: "Iszonyú támadásnak vagyok kitéve!" | TRIÓ! EPISODE  

Feliratkozás
Megtekintés 97 E
90% 3 600 398

Norbi: update1/
MERCH: starflow.hu/collections/trio-...
Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMV...
Instagram: atriopodcast
Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com

Készítik:
Barni: abosibarni
Henry: henrykettner
Ábel: torokabel

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 188   
Johnny Balogh
Johnny Balogh 2 órája
Fujjj Norbi egy hanyadek ember vagy !!!!
Lator Szimu
Lator Szimu 17 órája
Lehet hogy durvák a norbi kijelentései,lehet ezen siránkozni a döngő lépteken meg a vágódisznón. De szerintem sokkal durvább amikor 40 éves embernek szépen elkezdik levagdalni a lábait a cukor miatt mert 170 kiló.
Napó Pi
Napó Pi 23 órája
Iszonyúan jó volt ez bolond videó.... ADTAM🤏🤏🤏🤏
Dusán Magyar
Rendőrsztorinál kikakapcsoltam. Kibirhatatlan ez az arcos szöveg. A többi pali is nyalókázik folyamatosan neki.
Vitalic the Child
meg 55-en irjatok le hogy ez egy nagyon megoszto adas lesz, bruh just stfu
Róbert Katona
soron kivűl felvették a jogra:D istenem soka a rizsa,volt lövöldözésbe része,ő lőtt nem másik....össze-vissza beszél
Barnabás Gőgh
20 percnél nem bírtam tovább hallgatni
Farka póne
Farka póne 2 napja
trinyóóóó
Benjámin Csonka
Nem halt meg az a rendőr te bohóc :D
Kovászos Uborka
Am Ábel minek van ott? Érdemben megse mukkant az egész beszélgetés alatt 🧐🤔
Éva Molnár
Éva Molnár 2 napja
Egy dolgot mondok, mindezt úgy, hogy nem vagyok Norbi gyűlölő...DE!. Semmi Norbi terméket nem fogok enni és nem azért mert drága, de én műcukros dolgokat nem eszem, cukrosat sem, ( vagyis próbálok se műcukrot se cukrot enni) de ha már nagyritkán "muszáj" akkor inkább megeszem a cukrot... (Muszáj= ha nagyon megkivánok valami édeset pl egy kakaós csigát ,akkor igenis megeszem)
Dej Buster
Dej Buster 2 napja
Miért csodálkozik a támadásokon ez a senki? Rászolgált nagyon sokszor!
RexusHUN
RexusHUN 19 órája
Mivel?
Áron.
Áron. 2 napja
Ez a podcast után nem értem hogy miért rossz a Norbi.
Komáromi Eszter
Ez inkább egy előadás volt.
John Constantine
Nem vagyok Norbi rajongó, és akkor még finoman fogalmaztam. De teljesen jó dolgokat mondd. Én itt többekkel ellentétben nagyon élveztem a beszélgetést, olyan mint egy baráti összejövetelnél lévő beszélgetés. Norbinak minél előbbi jobbulást kívánok.
Kornél Nagy
Kornél Nagy 3 napja
50:24 😂😂😂😂😂😂😂
Lucifer Vas
Lucifer Vas 3 napja
20:55 Itt árulkodó, hogy milyen szakmát tanul most és mit akar vele kezdeni.
Ramona Toth
Ramona Toth 3 napja
Ennyi hazugsagot .. egyik szavaval vagja a masikat a rendoros storyban (tenyleg sok akciofilmet neztel) 🤣🤦🏼‍♀️ “a vercukorszintedet egeted” 🤣 - koszonjuk Dr Norbert mostmar mindent IS ertunk 😂 300edzett …🤌🤌😆😆😆😆😆 az a jo csak 5sevel foglalkozol veluk, mert a dongo leptuket nem birna az irodad 🤣 Draga Norbi a mekis hambiba megtalalhato “huspogacsaknak” nagyon keves koze van a hushoz!!! Azert ezt tudhatnad mint “edzo” es “taplalkozasi tanacsado” 😅
P. Tamás
P. Tamás 3 napja
Én csak kaja közben kerestem egy videót.
SzaboLaszloCG
SzaboLaszloCG 3 napja
mert csög vagy és beszólsz mindenkinek aki nem eszi a xarodat , mit vártál ?
x g0d x
x g0d x 3 napja
NA NA NA
Bendeguz Kenyeres
jo adas volt, de ez az ember undorito
Bence Nagy
Bence Nagy 3 napja
Nagyon tartalmas és kurva jó beszélgetés volt!
Monika Jakubik
Minden nap tekerek .. 46 vagyok és a 4 km-ert kb 20 perc alatt tolom le vàrosban ugy ,hogy többször dekkolok a piroslàmpànàl. 😊
Jzsooh Sndr
Jzsooh Sndr 4 napja
Igy kimondani hogy csoro.. remelem hogy belepusztul a strokejaba 🤣
Sopánka
Sopánka 4 napja
Miért csodálkozol, Norbi?
BeleznaiAti
BeleznaiAti 4 napja
Nem kell lenézni a másikat????? Nézd már ott egy csöves....
Patrik K.
Patrik K. 4 napja
Lehet nem véletlen vagy támadásnak kitéve..agresszív alkoholista...villával dobálod a családod
And Saa
And Saa 4 napja
Nagy dumagéb, ha ennyire szerti valaki a másikat nem csalja meg Olyan a házasságuk mint a látvány pékség, sok felszinesség tartalom nélkül.
Miklós Szendrődi
Örülök ennek a videónak, mert jól mutatja Norbiról, hogy akárhány végzettséged lehet, akkor is butaságokat tudsz össze hordani. Próbált veletek nagyon fitalason kommunikálni, ennek ellenére erősen primitív szavakat használt, gondolom szerinte ez menő hatást kelt bennetek, vagy a nézőitekben. Beszélt a szar ételekről, de az ő termékei se jobbak igazából. Salátát fogyaszt ha már mekibe kell enni, de a salátát cukorral tartósítják, és attól maradnak ropogósak levelei. A hambis sztori remélem nagy kamu, mert felelőtlen pazarlás amit művelt velük. Számomra nem lett szimpatikusabb, sőt, ez ugyan az a buta rendőr, csak megtalált egy üzleti rést amivel a naiv (főleg túlsúlyos, kevésbé tanult) embereket bekebelezte. Felétek pedig: jó lett az interjú, pacsi ✌️
Robert
Robert 4 napja
Füvet esznek a csírkék 😆😆
fesztory marcel
Örülök hogy végig néztem :)
fesztory marcel
Nagyon érdekesek mondtál Norbi!!! Le a kalappal!
Gergő 15
Gergő 15 4 napja
2021-ben csak arról szólt minden róla szóló cikk, hogy botrányt kavarjon aminek valóban van alapja. De a média jó adagot rátesz, hogy Norbi negatív fényben legyen feltüntetve. Ez nem menti fel a sok hülyesége alól is amit mond, de szerintem jobb szókimondónak lenni mint benyalni az embereknek és játszani az álszentet. A szándéka hogy segítsen az embereken jó és amig ez nem megy el teljesen abba az irányba, hogy csak a saját cégének nőjön a profitja az emberek kárára addig hadd csinálja.
Ábel Somogyi
Ábel Somogyi 4 napja
Figyu nekem tetszett
GMB
GMB 4 napja
Norbikámnak mondjátok meg, hogy csatoljon hiteles tanulmányokat. Káosz és zűrzavar van a fejében..
Péter Barati
Péter Barati 4 napja
5:35 - ‘nél mi a film cime amit emlitenek benne?
annonamed
annonamed 2 órája
A bűn éjszakája / purge, nem tudom h hogy találod meg
Lil Groop
Lil Groop 4 napja
Ő mondja hogy ne nézzük le az embereket😂„itt ülünk a padon, nézzétek ott egy csöves.”
Finck Edina
Finck Edina 5 napja
Wow nekem nagyon szimpatikusan jött àt Norbi!
Zeltux
Zeltux 5 napja
Ez egy vicc
Levente Szabó
"Ha nincs baj akkor csinálok magamnak" vettük észre... 7:35
Nagy Péter
Nagy Péter 5 napja
Máskor ültessétek már magasabbra, ne az asztal alól beszélje már a baromságait...
Márton Solymos
Nekem ez kurvara tetszett.
Szabó Csongor
Alapból nem követem a Norbit (sztem nem kell indokolni, hogy miért), de érdekes dolgokat mondott, ugyanakkor úgy érzem, hogy a végén a "csöves" témánál kicsit ment a mentegetőzés.
Kristóf Kuhn
Kristóf Kuhn 5 napja
Norbinak megvan a maga stílusa illetve az erős szóhasználata, de szerintem azt aláírhatjuk hogy a marketingelést jól csinálja. Hiába nem mondta ki konkrétan, hogy azért csinálja ezeket a polgárpukkasztó kijelentéseket, hogy ezzel reklámozza magát. Legalábbis kis gondolkodással erre rá lehet jönni. Számomra az nem tetszett ahogy próbálta ezeket kimagyarázni. Nyilván a média szereti kiforgatni a dolgokat, de szerintem felesleges volt levezetni hogy ,,én nem azt mondtam hogy minden férfi 100 kiló fölött disznó, hanem hogy a disznó vágósúlya kezdődik 100 kilónál" és társai. Nem szeretem amikor egy ember beleáll valami megosztó dologba, kijelent valami megosztót, majd utána hirtelen megpróbál kimászni belőle. A podcastet viszont köszönöm, szeretem megismerni a ,,rossz emberek" nézőpontját.
Margó Juhász
Fizessen már neki valaki egy beszédtanárt!
Norbert Varga
Norbert Varga 5 napja
Szóval azért beszél hülyeségeket mert alkesz lett....🤣😂👍
Csak Tomi
Csak Tomi 5 napja
Van valamennyi rálátásom, a baj a csirkével, hogy a táp sajnos már nélkülözhetetlen, van benne gyógyszer amivel ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben, magas nélküle az elhullás. Kérem erre ne olyan válaszoljon aki tahó módon azt írja van 16 csirkéje is ilyen ott nincs, mert az nem tétel..
Csak Tomi
Csak Tomi 5 napja
Aki így tartja ala natúr, az belekalkulálja az elhullás azért 3000 ft felett van kg-ja. De a nagy gurukon kívül ki venné meg?
Csak Tomi
Csak Tomi 5 napja
Amit öntenek be az antibiotikum meg olyan ami erősíti a bélflóráját + vitamin.. Elhiszem, hogy jobb lenne, a csak fű és kukoricával etetnék. Biztos megérné tartani pl 500-at etetsz mázsája 10000 ft a kukoricának.. heti 10 k.. és elhullik a fele, vissza se hozza amit beleölsz. A baj, hogy erre nincs rálátásuk.
Pozsik Zsombor
Sziasztok! Hát én személy szerint nagyon vártam ezt a podcastet, mivel Norbi egy elég megosztó személyiség és nektek is az előző adásokban megvolt róla az őszinte véleményetek. Vártam értelmes vitákat, illetve Norbi “nyers” posztjainak megtudni az okát. Azért reménykedtem, hogy ez más lesz mivel ez nem televízió és nincs megkötve a kezetek.De elég nagyot csalódtam. Az adás 10 perc után szinte átment egy olyan szituációba,mint amikor a diákok az iskolában a jó választ akarják adni a tanárnak,illetve amilyen választ ő vár és jónak hisz. Egy mélyebb témába se mentetek bele úgy igazán, mint az elhizott anyukás botrány,a Rácz Gézás balhé(amit ráadásul ő hozott fel). Félre ne értsetek,nagyon szeretem az adásaitokat,nem túlzok ha azt mondom, hogy láttam az összeset,de ez a két szinűség most nem tetszett annyira. És tudom,hogy ijesztő elkezdeni egy ilyen vitát,de úgy érzem ez különbözteti meg a jó tartalom gyártót a rossztól. Na sziasztok.
Miklós Simon™
Adom!
Kertész Kristóf
@I F csak azt nem értem miért hatódtak meg ennyire Norbitól?
I F
I F 2 napja
Tökéletes megfogalmazása az én gondolataimnak is. Ühüm, igen, úúú, aztaa, hahhaha, bólogatás, semmi ellentmondás. Hatalmas megtiszteltetésnek érezték, hogy a "kisemberekhez" eljött a "nagyember", így egy cukiskodó beszélgetés lett belőle, semmi különöset, újat nem tudtunk meg, semmibe nem álltak bele, minden elhangzott, amit máshol már 100x hallhattunk. Magyarázkodások főleg.
Kornél Kiss
Kornél Kiss 2 napja
Teljesen igazat adok neked Zsombika
Kornél Nagy
Kornél Nagy 3 napja
Visszajelzésre akarnak menni.. csak a 165 centi tömör ego elnyomta őket mint egy csikket... egyesével.😂 Pedig ha kicsit nyitottabb szemmel járnak és elfogadják, hogy valójában az értékrendük origója ugyan az. Fel is vállalhatnák ezt a company-t (Y)
geri jakab
geri jakab 5 napja
Gyerekek, aki tagadja a kalóriaszámítást az nem normális
pollipudlipötty
szomorú, hogy egy ilyen rettenetesen kártékony lénynek fórumot biztosítotok, hogy előadhassa a hazugságait (nem a bunkó stílus a lényeg, illetve a probléma vele)...triatlon bajnok, törött gerinccel kiképző tiszt, részvényesek megkárosítása, stb.
FreePac
FreePac 5 napja
@Haromharmad akad dolgod bőven! Hajrá!
Ábel Gottfried
három harmad gyere ide, itt nagy a baj.
Tyra L
Tyra L 5 napja
Ez az ember önmagàban kàros az egèsz társadalomra. Nincs magàval kibékülve emiatt állandòan màsban keresi a hibàt. Amikor a fagyi visszanyal, akkor pedig ovòdàskènt verdesi magát a földhöz ès hisztizik. Ez az ember buta, tanulatlan, kèpzetlen. Csak azèrt jutott el idáig, mert tükrözi a magyar társadalom intellekutalitását. Most is minek kell interjùt kèszíteni vele? Mit kell magyarázkodni? Màr rég ezt az ember a hülyesègeivel együtt el kellett volna felejteni hagyni a süllyesztöbe kerülni! Aki pedig igazat ad neki, annak valami nem ok a toronyban. Az nem egészsèges èletmòd, hogy agyatlanul futkàrozunk vagy lòbàljuk a sùlyzòt, ahogy több alkalommal màr videon bemutatta nekünk, az sem utal profizmusra, ahogy lötyög pár ember elôtt. Ez lenne a guru? Uh… A nem lètezô dièta amirôl papol… hagyjuk kèrem…. Miòta része az egèszséges èletmòdnak és ètkezèshez a finomított, totál feldolgozott, adalèkanyagoktòl hemzsegö pèksütemèny, sütemèny, kenyèr, csoki, hamburger, egészségtelen italok, szaloncukor stb ami mind norbiupdate név alatt fut igen borsos áron! Szerintem ideje lenne emberek elgondolkodni és a jòzan paraszti èszt vègre elôvenni ezt az embert pedig maximàlisan hanyagolni!!! Rengeteg diplomàval és megfelelô tudàssal rendelkezö magyar fitness szakember, életmòd/diéta tanàcsadò van, akinek lehet a szavára adni! Mièrt nem azokkal kèszítetek interjùt csak hogy valami kultùra is szoruljon a fejekbe vègre???? Ezt nem èrtettem sosem.
Olivér
Olivér 5 napja
A kövi lehetne Dancsó.
Mate Toth
Mate Toth 5 napja
Tehát tök hülyeség amit elismert tudósok, orvosok, sportolók, igazolnak a kalóriával kapcsolatban értem. Mert a szénhidrát az maga a sátán! Téged börtönbe kellene zárni megtéveszted az embereket!
Márk Kossokai
Nagyon jó a videó meg minden de miert ilyen low budget greenscreen-nel készült a videó😶
Cuki_the_Dogo
Cuki_the_Dogo 3 napja
Ez egy Stúdio te hülye!😂😂😂 @Márk Kossokai
Márk Kossokai
@Anita Kopunovic nézd meg Barni mikrofon állványát😆
Anita Kopunovic
ez nem greenscreen XD
Gergő Bolla
Gergő Bolla 5 napja
Hát őt kár volt meghívni😂😂
Ákos
Ákos 5 napja
17:27
ツNorbiX
ツNorbiX 5 napja
Na kíváncsi vagyok mikor jön a reakció videó a Három Harmad 6849. alkalommal :D
Marci Kiss
Marci Kiss 5 napja
Szerintem az eddigi legjobb adas. Nagyon ertelmes kerdeseket tettetek fel.Eddig annyira nem kedveltem Norbit a media balhejai miatt, azonban ennyi is volt amit tudtam rola, viszont most elinditottatok bennem valamit, hogy utananezzek jobban, mielott velemenyt alkotok :)
Kutya Kutya
Kutya Kutya 5 napja
Én aki a jó féle nagymama gulyáslevesét eszi ketpofara kenyerel XD
Kutya Kutya
Kutya Kutya 4 napja
@Eszti Majoros hat persze xd
Eszti Majoros
Eszti Majoros 5 napja
Fehér kenyérrel legalább? 🤣🤣
RD.Electronics
Vajon a töltött káposztát szereti?
Calling Tru
Calling Tru 5 napja
Igaza van Norbinak...a dohányosokat alkeszeket drogosokat szarrá alázzák a leszokás érdekében...őket elítéli a nemzet...a kövéreknek ha annyit mondasz hogy fúj egészségtelen nem fog elgondolkodni és változtatni...Mindig hozzáteszi hogy pl nem a terhesekre gondol...de szülés után igen is oda lehet figyelni ...nyilván nem lesz tini alakunk már de nem is kell elhízni ...van kollégám aki a pajzsmirigyére fogja hogy kövér közben zabál mint egy disznó... mozgás nulla ...gyerekei úgyszint undorítóan kövérek ...
Krisztina Metzker
Sérült gerinccel kiképző?
Heni Minker
Heni Minker 5 napja
Norbi a whiskyben is van kalória biztos tudod. 🤔😅 A Norbi felesége nagyon aranyos nő találkoztam vele és nem olyan szituban hogy fan lennék, és tök normális volt.😊
95 Richard
95 Richard 5 napja
A body shaming se rossz dolog ha barátok között van :) Pl. ha egy barátomnak azt mondom, hogy dagadt vagy, szedd össze magadat, vagy forditva, szerintem ez a normális, sőt a barátok dolga az őszinteség :)
Benjamin Jánoska
Itt nálunk csepelszigeten 7000-ből simán kijön 3db 32-es pizza.
Casso
Casso 5 napja
engem csak a zene cime erdekel az elejen :)
Csaba Dajka
Csaba Dajka 5 napja
Valaki nemtudja leírni a film címét? 5:35
The DJ Kazy
The DJ Kazy 5 napja
“A bűn éjszakája” (trilógia)
Pálfi Milo
Pálfi Milo 5 napja
Na ez így hajnal 3-ra kicsit erős volt. Azt hiszem megyek és megfürdök egy kád hajszárítós vízben.
B34Family Official
Le a kalappal Barni előtt. Mindig ő áll bele minden sztoriba. Akár negatív kritika, akár nekik van kritikájuk valakivel szemben. Messze a legértelmesebb.
B34Family Official
@Polócz Zsolt igen, még fejlődnie kell, de a többiek el sem kezdik. Mindig mindenkihez úgy állnak mint egy diplomata tárgyaláson. Nem széttépni kell, vagy bunkónak lenni, de ha néznek igazán nagy riportereket, rádióriportereket akkor látják hogy kritikusan állnak mindenhez és a kulturált vita és kérdezés az nem egyenlő a suttyósággal. Ezt kellene megérteni. Kemény kérdéseket sokkal hasznosabb feltenni és sokkal többet fejlődnek általa mint ezzel a súlytalan jópofizással és ettől csak Barni lépett el, ezért őt emelem ki. Ha az a válasz hogy nem riporterek, akkor felesleges riportszerű műsorokat készíteni. Egyszerű felszopásként hat. Egyébként a tanácsom, hogy a nem vagyok riporter lesöprés helyett igenis hallják meg ezeket és nem csak megosztó személynél lehet alkalmazni. Pl Bochkor elég nagy rádiós és sosem köntörfalaz. Vitray iskolapélda ugye. Akkor ott van Gulyás Marci, közéletben egy remek példa, a bulvárba is át lehet emelni ezt. De hogy mondjak egy srácot, aki outsider, az a throw us back csatorna arca, ő is elhív nagy neveket kosarazni és bele mer kérdezni kényes témákba is, pedig egy kosaras mezeket forgalmazó boltot vezet, nem ezt tanulta. Nem bántó és kis paprikázás, érdekesség feldobja a beszélgetéseit. Sok sikert kívánok a trinyónak is!
Polócz Zsolt
Polócz Zsolt 3 napja
Minimálisan kérdőjelezte meg csak 1-2 kijelentését, sokkal többet vártam volna Legalább mikor tudósok állítása ellen ment, akkor vártam volna ellenállást
Dorcimorci
Dorcimorci 5 napja
Teljesen egyet értek!
Bence Stomp
Bence Stomp 5 napja
Adom
Vivien Papp
Vivien Papp 5 napja
Én is ezt vettem észre. Mer szembemenni, de nem támadóan, hanem korrekten és értelmesen fogalmazza meg akár a negatív vagy éles kérdéseket is!
Marcell Bekő
Marcell Bekő 5 napja
Várom @HáromHarmad reakció videót!😀 Nem ítélem el Norbit,inkább elfogadom,hogy ő így látja a világot. Vannak történetek az életéből,amit jó volt hallgatni… Nagyon szélsőséges nézzetei vannak a véleményem szerint. Nem tudok vele egyet érteni a táplálkozással kapcsolatban,ahogy ő ezt látja. Hisz kalória be,kalória ki…Ha többletben huzamosabb ideig hízni fogsz,ha deficitben fogyni…Nem vagyok egy nagy géniusz,de én ezt tudom,és kész. :) Dr.Borszéki Petinek üzenem: Kérlek mielött reakció videót készítesz,legalább egy levél xanaxot vegyél be!😀
Barbara Kénoszt
Norbinak egy pár kijelentése nem volt szimpatikus, most sem az, viszont így, hogy kicsit jobban megismertem, láttam, hogy mennyi munkát tett és tesz bele abba, amit csinál, sokkal szimpatikusabb. Én élveztem az adást:)
vis.production
Sziasztok. Nem tudom hogy jön ki a 4000 Ft vacsi amikor a hízott libamáj 5000Ft 30dkg amiből marad sütés után 20 dkg 1500Ft. Steak 7000 Ft 40dkg marad 30dkg 2800 Ft. Shiitake gomba szárítva 14000Ft 20dkg 2800Ft. Bor 1 üveg 6000 4dl 3200Ft. Köret 400Ft plusz olaj, fűszer, villany mert gondolom nem gázon főznek 300Ft. Mosogatás víz ,mosogatószer, csatorna díj 150Ft. Ez így 11150Ft inkább amúgy is csak azt tudja hogy hány michelines kicsim max egy mert többet nem kaphat. A legbátrabb páros című vetélkedőben is nekik kellet az orvosi segítség előszőr nem az átlag embereknek akik nem minden nap edzenek kicsit fura volt ezt látni.
Attila Kalmar
Attila Kalmar 5 napja
A Schobert Norbi és a Réka elött le a kalappal nagyon szeretem öket pedig soha nem találkoztam velük még, de nagyon szeretem a segitökész embereket. Szerintem a civilizált országok nemzeteinek 90% Pszihopata és szerintem a legnagyobb oka ennek a Politikai Diktatura Magyarországot és az USA is bele értve!!! Tisztára megvannak bolondulva az emberek mert ezt látják a TV-ben, ezt halják a Rádióban, a Politikában minden hol ez a MATRIX amiben élnek nagyon kevesen birnak ebböl a rabságbòl kiszabadulni,azt hiszik az emberek, hogy egymás elnyomásával, eltaposásával csak igy lehetsz sikeres! Igy csak egy bizonyos szintig lehet eljutni szeerencsével aztán miánt Billioner lessz vagy millioner lessz az illetö azon a szinten senkit nem tud eltaposni és az az alatti szinten már mindenkit eltaposott elfogy a tudás ami soha nem is volt és az után jön a valòságra valò ráébredés a pszihopaták számára, börtön és vagy vagyona elvesztése, mert azt a vagyont nem a saját tudásának nem magának köszönheti és elveszti mert nem tudja kontrolálni mindent felfal mint a kis gömböc aztán kipukkan! Pont forditva tudsz lenni sikeres és Billionaire és nem is az a célom például nekem azzal hogy sikeres legyek vagy billiokat keressek nem a pénz a cél, nekem gyermek koromtòl kezdve az a cél hogy a tehetségemet kihasználva minnél több embereknek tudjak segiteni az hogy sikeres legyek billionaire legyek az egy másodlagos szempont csak azért hogy tudjak segiteni minnél több embernek!!! Az aki igazán gazdag aki segit másoknak! Azok akik mások elnyomásábòl eltaposásábòl élnek azok szegények bármennyi pénzük is van mert azt ugy hivták öseink, hogy a szolga gondolkodás, és elöbb vagy utobb az olyan emberek le is szegényednek mert soha nem voltak igazán gazdagok az elméjükben!!! Pszihopaták vagy Szolgák! Rabjaik a sajàt elméjüknek! A MATRIX Film erröl is szòl!
Attila Kalmar
Attila Kalmar 5 napja
A Schobert Norbi és a Réka elött le a kalappal nagyon szeretem öket pedig soha nem találkoztam velük még, de nagyon szeretem a segitökész embereket. Azért szegények és elhizottak a Magyarok és más nemzetek is azért mert többet foglalkoznak màsokkal mint magukkal! Példàul 1998-ban Fort Myers Floridàba költöztem és autòkat àrultam nem dolgoztam munkahelyen teljes idöben inkàbb üzleteltem, na de itt Fort Myersben majdnem minden Magyar utàl és provokàl 23 éve alaptalanul vàdaskodnak ellenem hogy én biztos gangszter vagyok és csalò egy tolvaj meg màr azt is hallottam hogy vannak akik gyilkosnak vàdolnak alaptalanul. Az alaptalan vàdaskodàs ami itt Amerikàban nagyon súlyos büncselekmény. Le tudnàm öket csukatni ezért, de engem nem érdekel ki mit mond ròlam. Az a helyzet hogy a Magyarok bele betegedtek abba agyilag, hogy màsokkal foglalkoznak többet mint magukal és csodàlkoznak, hogy nem jutnak elöre nem sikeresek! A Narcissists agybetegségben szenvednek a MAGYAROK 90%-ban Narcissists.
Patrik Kardos
Patrik Kardos 5 napja
Kurva jó volt, norbit még!!!
Noel ChaNNel
Noel ChaNNel 5 napja
Fujjj norbi fujjj
roadfox27
roadfox27 5 napja
A vágódisznókkal mi van?
ツwoozyliz
ツwoozyliz 5 napja
Nem tudom, de én ezt a videót végig nézve annyira de annyira szarul érzem magam, hogy ennyire egy elbaszott világba élünk.
Merena Krisztina
Károsnak tartom azt, hogy beszél a táplálkozásról. Sajnos sem az általános iskolában, sem középoktatásban nem esik szó az alapvető táplálkozástudományi alapelvekről, és sokak ezt hallják először, amit Norbi mond. Részemről az életének története érdekes és inspiráló, de a helyes étrendről alkotott képe falsch. Jobbulást neki, remélem egyszer eléggé nyitott szemmel fog járni ahhoz, hogy rájöjjön, az agy szénhidráttal és nem fehérjével működik hatékonyan.
Underground
Underground 3 napja
Amúgy alapvetően most ezzel a videóval értettem a gondolkodás módját Norbinak! Csak még mindig hülyén fogalmaz és nem tudja át adni azt amit mondani akár. Mert sajnos Norbi csak beszél de nem mond semmit mert nem jól fogalmaz. Viszont a gondolat menete és a makró elosztásról alkotót képe nagyon jó! A kalóriáról alkotót képe viszont a megfogalmazása miat pedig ismét hülyeségnek tűnik. A fogyásban azért vannak HÜLYESÉGI, meg nem bizonyított tudomány ismeretekre alapozva beszél néha. De ha a beszédét amit itt le tolt kicsit al fogalmazod magadban szerintem találsz majd benne mondanivalót! 20.-25.-ig percig tartó részben biztosan. (haromharmad videókat nézek szóval nem vagyok Norbival szimpatizálo ember, mielőtt írnák és nem is vettem soha a termékét)
Virgin Bergh
Virgin Bergh 5 napja
Nem "ezúttal", hanem "ezúton" is.
Alexandra Pető
Megmondom őszintén, nekem Norbi nagyon kellemes csalódás volt. Szimpatikus volt ez a beszélgetés. Semmilyen interjút nem hallottam még tőle, ennyire nem követem, csak a balhé indító cikkeket látom néha. Van egy nyers stílusa ahogy a véleményét fejezi ki ez igaz, de kb. már csak így lehet hatni az emberekre, közben meg a mai világ emberei túl érzékenyek, divat mindenen is kiakadni, megsértődni, magunkra venni.
BREAKDOWN
BREAKDOWN 5 napja
Maradhatott volna Norbertke a kis facebookján és lökje ott tovább a sok barom szöveget.
Ákos
Ákos 5 napja
1727
Barkóczi Tamás
Norbi szavaiból valamit mindig kivesznek a kontextusból ha jót mond ha nem akkor is utálat tárgya lesz:/
Anita Kopunovic
Valószínüleg a stílusa miatt
Martin Molnár
Kettőt pislogtam és eltelt 90 perc😀 A kedvenc adásom amit valaha hallgattam az interneten. Jó kérdések, érdekesek válaszok de szinte mindel egyet értettem. Norbi remek alany volt, mielőbbi felépülést és jó egészséget neki.
árkéd :D
árkéd :D 5 napja
Ez a folyamatos magyarázkodás.....
Dóri Pesa
Dóri Pesa 5 napja
Egy par f@szsagot leszamitva, nem is olyan hulyeseg amit mond. De az biztos, hogy belebolondult ebbe az egeszbe es csak errol tud beszelni mar..
Csilla Kiss-Gyurkó
Én nem kedvelem Norbit, jobbulást is kívánok neki, de úgy látszik, neki se nagyon tett jót ez a keto dolog.
Csilla Kiss-Gyurkó
@Dániel Horváth A sztróknak hogyne lehetne köze a zsírban gazdag táplálkozáshoz. Maradjunk annyiban, hogy egyikünk se látta a vérképét. Én is állíthatnám, hogy makkegészséges vagyok, attól sajnos nem lesz igaz.
Dániel Horváth
Egy adott fajta diétának a sztrókhoz semmi köze nincsen. De amikor a sok egészségtelenül táplálkozó ember hal meg 52 évesen mert annyi az átlag életkor azzal semmi baj :)
Lil Gabee
Lil Gabee 5 napja
Fu*k the policeee!!!!
István Nagy
István Nagy 5 napja
Legközelebb Norbinak adjatok egy gyerekülést 😂
Undead Cannibal
🤣
Tamás
Tamás 5 napja
Azért látszik hogy vészesen megy lefele a színvonal.
Domonkos Kiss
Domonkos Kiss 5 napja
21:56 azigen😂😂😂
Balázs Frank
Balázs Frank 5 napja
3:30 "itt ül egy csöves melletünk"khm khm aki érti érti!
Hunor Toth
Hunor Toth 5 napja
Nézd végig a videót
A. B.
A. B. 5 napja
*Ezúton lesz az srácok :) az ezúttal egészen mást jelent, bár van értelme, de nem hiszem, hogy arra gondoltatok :D
Gábor Pongrácz
80 éveshez képest jól tartja magát ez a törpe! Le a kalappal🤣🤣🤣
Bálint Kovács
Azért utálják ennyire a Norbit mert nyers, és ki mer állni azért amit gondol. Ennyi. Az esetek 99%-ban igaza van, csak néha egy tahó. Nagyon jó beszélgetés volt, pedig kicsit aggódtam először amikor megláttam. Keto reklám kicsit túl lett tolva, de belefért..:D Várjuk vissza :D
Bence Tamás
Bence Tamás 5 napja
mostantól a csirkék fuvet esznek Herry szerint :)
Következő
DAF 530 XG+ 2021
31:02
Megtekintés 11 E