Sötét

MAKEUP/DOWN - DEMCSÁK ZSUZSA - LILULAND 

Feliratkozás
Megtekintés 78 E
90% 1 000 102

Zavarja -e, hogy az emberek "vigyázba állnak" tőle? Mi szerinte a legnagyobb baklövés, amit egy szülő elkövethet a gyerekével szemben?
Mi az az egy dolog, amit minden nőnek meg kéne tennie a szemöldökével?

A Makeup/Down legújabb epizódjában Demcsák Zsuzsa igazán meglepte Lilut, amikor arról beszélt, hogy szerinte az arcmaszkok és krémek inkább placebó hatásúak, mintsem valóban hatékonyak, és hogy sokszor miért tartja időpocsékolásnak az esti arcápolási rutint.

Bár a televíziós műsorvezető és volt modell nem tartja fontosnak az arcápolást, azt elengedhetetlennek tartja, hogy az ember ki legyen békülve a saját testével.

A beszélgetés alatt szó esett még arról, hogy mit tett Zsuzsa azért, hogy elmúljanak a pajzsmirigyproblémái, és hogy ebben a gyógyulásban milyen szerepe volt a férjének, továbbá, hogy mi az a tulajdonsága, amit szerinte szinte senki nem feltételezne róla.


► SITE: www.liluland.hu
► FACEBBOK: bit.ly/Liluland_FB
► INSTAGRAM: @liluland_hu


Közzététel:

 

2021.szept.16.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 141   
Attila Lázók
Zsuzsa intelligens és gyönyörü az a haj csodàs!💖
Zsofia Kohalmi
Szamomra Zsuzsa nem teljesen őszinte, vmi hibádzik..profizmusról beszélni úgy hogy szinte részegen "vezetett" reggeli műsort...kicsit álszent. Férfias energiája van..
borbely zoltanne
Nem bírom a Demcsákot, de festetlenül annyira szép, hogy hihetetlen! Lilu nem fejlődik sehová, őt a vendégei "tartják életben".
Paulin Kata
Paulin Kata 11 napja
Zsuzsi gyönyörü, intelligens nagybetüs Nö!
Bogi T
Bogi T 12 napja
Lilu a hajad 😵🙊
Malloy B.
Malloy B. 15 napja
Úristen,hát ez a Nő gyönyörű😩😩😦😦😍
Elvira Rostás
Elvira Rostás 17 napja
Szegény Lilu is milyen öreg, megviselt lett... Ki sem lehet sminkelni, olyan kicsi szemei vannak... 😆 És ezt az agresszív alkesz nőt meghívni....? Habár ahoz képest, miután visszatért, milyen felpuffad arca volt az alkoholtól, ahoz képest, összeszedte magát. Csak a tojás fejére, nem kellene annyit lapítgatni a haját. 😂😂
Ádám Németh
Ádám Németh 18 napja
Zsuzsa az egyik kedvenc magyar műsorvezetőm. Törekszik és figyel, fejlődik. Nem azzal próbál népszerű lenni mint sokan, pl akik a hangoskodással, cirkusszal, alpári viselkedéssel kerültek a műsorokba, ezzel a könnyű utat választva. Mindig motiváló őt hallgatni, mert keményen de lelkesen dolgozik a céljaiért, és nem fél beszélni róla.
Szilvia Gyuricza
Mostanàban miért nem a sminkről és az arc/bőràpolásról szólnak a beszèlgetések? Kb most sem tudtunk meg semmit...
QR Andrea
QR Andrea 23 napja
Műbalhé . 5*
Rita Oszlánszky
Számtalan beszélgetést megnéztem már, de mind közül ez ragadott magával a leginkább. 💗 18:30-tól azt a kuncogást nem tudom, hányszor néztem vissza. 🤭😄 37:00-nél viszont az én könnyeim potyogtak, annyira átéreztem, amiről Zsuzsa beszélt. 🙏 Sajnáltam, hogy vége van. Nem lesz második rész? 😊
Tamás S
Tamás S 29 napja
Hol a papír🙄
Sarah B
Sarah B Hónapja
Nagyon szép nő! Örülök, hogy az arca sincs már felpüffedve, ezek szerint rendbe tette az életét! 🙂
Máté Majoros
Máté Majoros Hónapja
Vegreee o is:)
Helga Varga
Helga Varga Hónapja
Valamiért nekem olyan merev, modoros , túl sok ,afektáló ,mű .....
Emma Szabo
Emma Szabo Hónapja
Jól látom, hogy Demcsáknál egy teljes fogsor csere történt?
Emma Szabo
Emma Szabo 22 napja
@HappyBee nem volt szép, szabálytalan volt, de emberi és Zsuzsás.
HappyBee
HappyBee 22 napja
@Emma Szabo Nem, oda van ragasztva! De a saját fogsora már alapból szép volt.
Emma Szabo
Emma Szabo Hónapja
@Space Chick az csak ilyen feltehető protkó?
Emma Szabo
Emma Szabo Hónapja
@Helga Varga nem túl természetes, az biztos
tolgyesi agnes
tolgyesi agnes Hónapja
Jaj szuzika a nudistata strandon nem szegyeltet magad szuleiddel eggyutt idegenek elott mostmeg csinalod aszegyenlos kislanyt
Gábor Hilzinger
Sok felesleges arc smink. Attól sem értékesebb sem jobbak nem lesztek!
elizabeth Flover
Legjobb, kedvencem Zsuzsa ...👌👌
Zsuzsanna Sztanojev
Nagyon szimpi nekem Zsuzsa. Lassan tényleg kezdem elhinni, hogy a név kötelez. Nekem is sokszor mondják hogy valahogy félnek tőlem és hogy határozott vagyok. Erre pedig én is mindig ugyan azt válaszolom, mint Zsuzsa 😀. Nagyon jó videó 👍🏻
Vi Ve
Vi Ve Hónapja
Én nagyon kedvelem D. Zsuzsát!ez is szuper beszélgetés volt!úgy gondolom sokat tanulhatnánk tőle!
Éééé ,
Éééé , Hónapja
valőban egy racionálisnak tűnő személyiség,mégis a másik oldalra vágyik.fura!mindenesetre jő úton jár,mert túl sokat agyal.állandőan és mindig,ráadásul sosem értettem,h.a műsorokban miértkell szinte bugyit villantania azokban a rövid és extrafeszes cuccokban?kinek akarta megmutatni és miért így?nemsok kepe volt az elegáns nőre,helyette olyan ribis volt rendre.bocsanat,nem akartam megbantani,de az sem tetszett,mikr vmi tragédiát orőbált meg érzelemmentesen felkonferálni.tele van/volt ellentmondással!most is AKAR lágyulni.hm,azt engedni jobb lenne!! tele van férfias vinásokkal,ami vszínű a pajzsmirigy okozta hormonfelborulás miatt is lehet ill.a nőképe,apaképe is ilyen ,száraz'.kózgazdászok,jogászok,szabályok,paragrafusok.... nem vminőies.
Kitta Toth
Kitta Toth Hónapja
Gyonyoru onismereti Uton ment keresztul Zsuzsa, ami meg mindig tart... Vegtelenul serult No volt Zsuzsa, sminek kovetkezmenye az lett, h alap szemelyisege melle, meg huzott egy oriasi vedelmi falat is az evek alatt... Vegre megkapta azt a tarsat, aki igaz es mely szeretetevel megtanitotta Zsuzsat az ONSZERETETRE... Ezt a valtozast latjuk....., ettol lett szimpibb, mert mar szeretve tudja onmagat felvallalni.... Most mar csak az igazi ősi erot, a noi lagysagot kell elohozni belole.. Egyebkent ennek van most az ideje minden No eleteben.... ❗🙏♥️.
Éééé ,
Éééé , Hónapja
sztem tök jól áll ez a hajszín a Zsuzsának és kivételesen a hossza is belefér.kifejezetten fiatalos az arca,jól tartja magát és még csinos is.lehet utánacsinálna.ja,és azok a lábak a fekete harisnyában körömcipőben...,oh,mégnőként is oda kellett figyelnem. volt1időszaka,amikor nagyon rosszul nézett ki,mikor a férje verte vagymi.amikor olyan nagyon sovany volt.na akkor nem tetszett,most szuperebb,mint valaha.
Andrea Pártosné Szücs
Nem szerepelni akart a TV-ben? A tánctól várja, hogy nőként ki tudja fejezni magát, hogy a tánc által finomabb, elfogadóbb, lágyabb, stb... tudjon lenni az élethez? Akkor mért nem ment el már egy sima tánciskolába TV-s szereplés nélkül? Elnézést, de ez annyira álszent szerintem.
Ádám Németh
Ádám Németh 18 napja
Kapott egy ajánlatot, élt vele. Mi ebben az álszent? Mi a rossz ebben amitől "szentnek" kéne magát mutatnia? Az alap feltételezést sem értem. Ez éppen nagyobb kihívás neki, mint egy sima tánciskola, ebben az esetben az lett volna részéről a gyáva döntés.
Krisztina Szilágyi
Végre valaki kimondja, hogy ez milyen uncsi dolog😂😂 én is abszolút így érzem😂 Bocsi Lilu😂 Ezek valahogy nekem is kimaradtak ès valahogy nem is érdekeltek🤭😀
Gábor Fazekas
Gábor Fazekas Hónapja
Még mindig álarcot hord, álszerény. Nem tudom elhinni, amiket mond - sorry. Lilut bírom, de én sem értem, miért sztárolja ennyire...
Gábor Fazekas
Gábor Fazekas 29 napja
@Ágnes Veronika Cservák, maximálisan egyetértek, de már írtam is: álszent, álszerény, és ahogy Te is írtad hiteltelen. Lehet, h okos csaj, de nekem ezt az erényt az előbbi tulajdonságokkal teljesen agyonüti, sajnos...
Ágnes Veronika Cservák
No, meg az a mondat, hogy évente maximum 1-2 alkalommal jut el kozmetikushoz. Jéééézusom, ki hiszi ezt el? Ha úgy fogalmazna, hogy úgy DÖNT, hogy nem szán több időt, pénzt és energiát évi max két alkalomnál arra, hogy elmenjen kozmetikushoz, az oké, de annak sugallása, hogy őt ez nem érdekli, miközben nyilvánvalóan látni, hogy foglalkozik magával és bőben nem csak kozmetikusi szintig, na, az az álszerénység és álszentség. Kicsit kevesebb manír, több bevallás klassz lenne. Ezzel együtt okos, értelmes, nagyon kedvelem ezt az embertípust, de nem annyira hiteles.
Gábor Fazekas
Gábor Fazekas Hónapja
@Helga Varga örülök, hogy egyetértünk, és ugyanazt látjuk :)
Helga Varga
Helga Varga Hónapja
maximálisan egyetértek!álszent,túl játsza szerepét, afektál 🤪
Éééé ,
Éééé , Hónapja
álszerény,ez jó kifejezés.nekem űgy tűnik,mint aki kifele mutatja ezt a halál nyugodt vagyok-arcot,közben meg!...tele van bizonytalansággal és lazadással. igen,ellentmondásos sokszor.na,mindegy.agyára ment a sok bántás.
Winter Anne
Winter Anne Hónapja
Annyira helyesek voltak, Lilu annyira kedves és huncut volt, én még sohasem láttam ilyennek. 😊❤️
klm klm
klm klm Hónapja
Kellemes csalódás a Demcsák Zsuzsa! Eddig egy rideg nőnek tartottam, de most szimpi lett. Nagyon klassz beszélgetés volt! Köszönöm az élményt!
Johanna Aczélné Giber
Minden részt megnézek, de ezt nem bírtam… annyira el van szállva magától ez a nő, vagy csak azt mantrázza, amit hallani akar magáról. Szerénység nulla, pedig egy igazán okos, intelligens embernek az (lenne) az egyik legfőbb erénye. Nem használt krémeket, nem is foglalkozik magával??? Ki hiszi ezt el? Kamu ez a nő…
Rita dr.Tóth-Fekete
Szerintem Zsuzsa egyáltalán nem érzelemmentes. Elég nézni azt, amilyen szenvedéllyel és odaadással beszél a táncról, a táncosnők kifejező testéről és mozgásáról. Tűz van a tekintetében, a hangjában, minden mozdulatában. Én inkább tudatosnak nevezném őt. Tudatos az, aki (szinte) minden szituációban képes arra, hogy ne azonosuljon a vele és körülötte történetekkel. Hogy ne interiorizálja azokat, hanem puszta, lecsupaszított tényként kezelje őket. Ahogy vannak. Minősítés nélkül. Ez roppant sok energiát, időt és figyelmet igényel. Bámulatos ez a szintű tudatosság számomra 😇💖!
MoNcsi HorVáth
MoNcsi HorVáth Hónapja
Nekem túl feszes kimért Nő. Egyáltalán nem szimpi. Mindent túl gondol.
MoNcsi HorVáth
MoNcsi HorVáth Hónapja
@Szandra Tóth nem azt mondtam hogy utálom vagy nem szeretem a munkásságát vagy elítélem megvetem emiatt. Csak egyszerűen ebben a videóban nekem ez az érzésem. Ettől függetlenül elismerem mint modell műsorvezető stb... És ezek a platformok azért jönnek létre hogy kimond a véleményed. Ha fáj ha nem. Ahogy a mi kisemberek is megkapjuk egymást között a bantast mert különbözőek vagyunk ők is megkapják. És most jöhetünk azzal hogy miért kell bántani egymást. Igen ebben van is igazság. De inkább kimondom őszintén amit gondolok és nem bantasbol mondtam rá a jelzőket. Minthogy bajcsevegesbol irjaljak ide csillogó villogó szavakat. Amiket én sem gondolok igaznak. És ez az életben is így van. Nem szokásom kertelni. És velem is megesett már fordítva. Vagy kölcsönösen. Ez az emberi természet.
Szandra Tóth
Szandra Tóth Hónapja
Nézz magadba, hogy miért zavar ez téged ennyire!? Mindenki akivel ellenérzésed van az egy ajándék TÜKÖR a számodra. Fejlődj általa! Polaritásban élünk, valaki ultralaza és állandóan riheg-röhög, valaki komolyabb, kifinomultabb. Úgy tökéletes mindenki ahogy vagy! Ne a rosszat lásd mindenben és mindenkiben🙏🏻 Foglalkozz magaddal🙏🏻
Gabi P.
Gabi P. Hónapja
Neki nagyon nem áll jól a botox meg a töltögetés. Nem az a típus. Torzul el az arca, nyúlik, remélem észhez tér és abbahaggya.
Space Chick
Space Chick Hónapja
Nem attól nyúlik, ez a hosszú hínár haj nem áll jol neki, pacifeje lesz tőle
Andrea Berecz
Andrea Berecz Hónapja
@Gabi P. igen és?
Gabi P.
Gabi P. Hónapja
@Andrea Berecz Demcsàk Zsuzsàról szól ez a video tudtommal.
Andrea Berecz
Andrea Berecz Hónapja
Ki?
Devilrose1000
Devilrose1000 Hónapja
Nem tudom mi a baja itt egyeseknek állandóan Liluval komolyan..A haja be van wax-szal kenve.( A zsíros haj lelapul, összeáll.) Senki sem egyforma, hol így, hol úgy sikerül a küllem.
Tímea P
Tímea P Hónapja
Nekem továbbra is szimpatikus Zsuzsa és az élethez való hozzáállása, értékrendje. Engem kicsit Gregor Bernadettre emlékeztet, van bennük némi hasonlóság, attitűdben. A hashimoto betegségén nagyon meglepődtem, magam is hashimotós vagyok és osztom a táplálkozás valamint a helyes légzés kulcsfontosságát, szívesen hallgattam volna még Zsuzsa tapasztalatait ezzel kapcsolatban. Szuper interjú volt, kár hogy egyeseknek Lilu haja volt benne a legérdekesebb.
lilla gasztonyi
lilla gasztonyi Hónapja
Lilu, nem vèletlenül a Hajós uszodâban edzettèl règen műugrókènt? ùgy '99-ben?Szombatonkènt jártam oda edzèsre...
Vera Róza
Vera Róza Hónapja
Ezt a játékot sokan játsszuk, de milyen kár.. beszélgetések, melyek arra vannak felhasználva, hogy az ember elmondhassa, hogy róla mit kell gondolni, ami erősen idealizált szűrőn esik át. Az interjúztató pedig "jó fej", ehhez asszisztál, és még teszi alá a lovat. Valószínűleg én sem tudnám megugrani, és lenni olyan bátor, hogy kamerák előtt se azt monitorozzam, miként gerjesszem fel az emberek szimpátiáját, hogyan keltsem az irigylésre méltó nő képét, hanem egy valódi, őszinte beszélgetésnek átadni magam, de elkötelezetten a valóság mellett állni, és nem az érdekeim alá rendelni azt. Nekem irritáló, ahogy a kérdező is tényként tálalja azokat a dolgokat, melyekre vágyik az alany: "hideg profizmus, amivel tudod magad nézni" "letaglózó a fegyelmezettséged" stb, miközben lehetne bőven cáfolatot találni a nyilvános sajtóban is. Nekem úgy tűnik, hogy amikor valaki tényleg profi, fegyelmezett, maximalista, általában nincs tudatában ezzel, és nem szajkózza állandóan magáról ezeket. Kepes Andrást, Vitrayt, vagy ...(jó, nőknél nehezebb találni, de talán)Epres Pannit nekem azért felszabadítóbb hallgatni, mert nem érezhető az az állandó küzdelem, hogy sikeresen menedzseljék magukat, így van kapacitásuk arra, hogy ne az önző érdekeik, hanem a valóság mentén menjen a beszélgetés. Ehhez az interjúztató úgy tud segíteni, ha legalább ő nem piár menedzser feladatot tölt be.
borbely zoltanne
Tökéletes összefoglaló! 👏👏👏
Ádám Németh
Ádám Németh 18 napja
Lilu csak dicsért, mi ezzel a baj? Bátrak elfogadják, akár igaznak tartja akár nem. Milyen naivság azt gondolni hogy bármi amit tesz az ember az nem valamilyen érdek mentén történik? Ez nem önzőség, de ha az lenne is, van az önzőségnek is egy egészséges és teljesen logikus szintje. Ezt senki nem lépte át ebben a beszélgetésben. Hasonlítgatni másokkal meg kár, mert azt feltételezi hogy elvárod hogy mindenki egységesen gondolkozzon és működjön. Nem is értem. Egyébként szerintem meg éppen sok volt az ellenkezés kicsit, de Zsuzsa kiválóan korrigálta es finomította a mondanivalóját az érzései mentén. Ez mi ha nem egy valódi emberi beszélgetés?
Kata Szijj
Kata Szijj 27 napja
@Johanna Dobossy az is az igazsághoz tartozik szerintem, h a celebek közt annyi a felszínes, kifelé élő ember, h eleve alkalmatlanok is egy szinten túl a mély beszélgetésekre.
Ja R
Ja R 28 napja
Túl sokat vársz ettől a műsortól, ez nem egy mélyreható beszélgetős műsor, és Lilu sem egy entellektüel.
Helga Varga
Helga Varga 29 napja
tök jól megfogalmaztad meg ha ez csak egy "bjutiiisvideo "is, a kérdező és a válaszoló sem természetes ebben az esetben.
Anna Topolánszky
Zsuzsa sokat szerepelt anno a gyerekeivel (nagyon pici koruktol), de eliteli most ezt a mufajt a celebeknel. OK.
Anna Topolánszky
​@Eszter Dénes-Nagy Ertelek es lehet valtozas termeszetesen, de valamiert "elfelejtette" megemeliteni, hogy neki miert valtozott a velemenye a korabbi folyamatos kozos szerepeltetestol, csak a hasonlo kaliberu kollegairol torteno itelkezes maradt ebben az interjuban.
Eszter Dénes-Nagy
Mert az embernek nincs joga a változáshoz. A világ sem változott, sőt. Az információ, amiket manapság tudunk erről és amit akkor tudtunk, nem sokkal több ám.
tuck nip
tuck nip Hónapja
Azt hittem én leszek az első, aki a kommentek alatt kér valakit...:D...Kedves Lilu,a műsor nagyon jó,esetleg lehet szó róla, hogy láthatjuk Pápai Erikát?:)
Utazunk!
Utazunk! Hónapja
Ez nem rossz ötlet!
Halászné Edit
Halászné Edit Hónapja
Imádtam!
Tünde Zellesné
jó volt nagyon, köszi Lilu
Brizsitt
Brizsitt Hónapja
Izgalmas,különc nő..semmiképp nem hatástalan a jelensége
Ferencz Farnas
Ferencz Farnas Hónapja
Lilu hívd meg Botos Éva
Sour Cream & Onion
Olvasom a kommenteket és nem értem miért kell ennyire kritizálni Lilut. Szerintem klassz nő, nekem pont ezzel a műsorral lett szimpatikus. A haj tényleg érdekes, volt már jobb is, de engem ez nem érdekel. Pont az lenne a lényeg, hogy a nők ne cseszegessek egymást. Legalább itt ne. Légyszi ne már. Zsuzsa pedig minimális sminkkel sokkal szebb mint erossel. Szerintem.
borbely zoltanne
@kamarás lászlóné Lilu mindig olyan kaotikus megjelenésű. Rendezetlennek tűnő, amellett kérdezésben rettentően rutintalan. Akárhány év van mögötte, nagyon kezdő hatása van.
mz perx
mz perx Hónapja
Igy igaz, annyi sulyos gond es baj van a vilagban es nok ilyen butasagokon kotozkodnek, hogy zsiros haj?! Ha olyan is lenne, akkor mi van? Semmi. Ha valaki igy erzi jol magat. Lilu haja es arca is szep. Ne alacsonyodjatok mar le ennyire. Amugy ha frissen mosott haja lenne, akkor masba kotnenek bele az ilyen rosszmaju, irigy libak. De hajformazotol is lehet ilyen a hajto
kamarás lászlóné
Ez nem cseszegetés, hanem természetes elvárás. Már sokszor gondoltam rá én is, mert nem először igénytelen a haja Lilunak, de én "nem mertem" leírni.
Zsófia Steiner
Zsófia Steiner Hónapja
Nagyon tetszett......a sminkelés is és a 'gyerek használata a social médiában' c. szomorú téma is......a csettingetős fogadok, hogy Ördög 'deénnemishasználomagyerekeimet' Nóra volt :-)
Kocsis Ildikó
Kocsis Ildikó Hónapja
Kulcsár Edina is..
Szabó Tímea
Szabó Tímea Hónapja
@Laura Veres A lányával tv-műsorban is 4-5 éve a fia csak azért nem, mert elmúlt 12 és abban kisebbek szerepelhettek, de akart. Kép így is van róluk hárman együtt a stúdióban készült és kint van neten, lehozta nyomtatott sajtó is. Szóval a teljes igazság az ő is csak azért nem mutatja már őket, mert ők nem akarják, kamaszok - ezt részben említi is -, de amíg csak ő döntött erről bizony ment a mutogatás! Nekem is csak az hiteles ebben aki 100%-ban tartja és tartotta is mindig ezt, mint Lilu, Tatár Csilla, S. Balázs.
Laura Veres
Laura Veres Hónapja
Zsófia: azért szerepelt ő a gyerekeivel régen rengeteget újságban és egyéb felületeken! Az rendben van azóta másképpen gondolja csak akkor azt kell mondani, mert úgy hiteles. Másik pedig, hogy lehet úgy őszinte egy interjú ha olyan dolgokra nem tér ki, amik évekig okoztak problémát a számára? Például az ital - ittas vezetés, de lehetne sorolni. Egyik ügye sem olyan volt, hogy " jaj mindenki hibázik" csöppet több annál. Az rendben van egy ilyen jellegű felvételnek ne ez legyen az alapja, de na' ne vicceljünk már. Álszent nekem sajnos.
Kinga Tóth
Kinga Tóth Hónapja
Egyáltalán nem a Nórára gondolt...😉 Főleg, mert 15 éve még gyerekei sem voltak, de amúgy is egyértelmű kire (= nem rá).
DittyCat79
DittyCat79 Hónapja
@Krisztina Cseres Róla nem beszélt volna így, mert jóban vannak.
ÁNANDI
ÁNANDI Hónapja
AZ EMBER, A NŐ - esendőséggel, önismereti úttal, tökéletlenséggel. Öröm, hogy megnyílt és meg tudta mutatni ezt. Ettől az alázattól lett éppen tökéletes. Köszönöm.
Dori
Dori Hónapja
hallgattam volna még... :)
A Brn
A Brn Hónapja
Vasvári Vivienn, Gáspár Bea, Kelemen Anna? Nem tartoznak a kedvencek közé de megnézném őket elötte-utána.
Space Chick
Space Chick Hónapja
@Krisztina Jócsákné Lakatos Sarka Katit nezd meg az interneten a google keresővel 🤣 ott összehasonlításó az előtte utána allapot. Az internet nem felejt 🤣🤣🤣
Krisztina Jócsákné Lakatos
Én Sarka Katát és Liptai Klaudiát is szivesen látnám a fent említett hölgyek mellett!😊
Izabella Mezei
Izabella Mezei Hónapja
De Zsuzsa sminkben érkezett, csak rá erősített kicsit, smink nélkül nem láthattuk.
Olga Jászberényi
Hosszú idő után végre egy normális, okos, vicces, intelligens vendég. Ilyet még még még! 👌🙏🏻
Ildikó Lukács
Ildikó Lukács Hónapja
Szerintem Zsuzsa nagy átalakuláson megy egy ideje keresztül, a régi antipatikus okos jégkirálynőből egyre inkább látom előjönni a kedvesebb, lágyabb, lazább Nőt.. nincs még kész, de jó úton jár.. By the way Lilu, a végtelenül primitív, itt mocskolódó kommentelőket nem tudod letiltani? Elképesztően rontják itt a levegőt..
mz perx
mz perx Hónapja
Juj a hej nagyon tonkreteszi a fogakat
PeterPan 711
PeterPan 711 Hónapja
@Devilrose1000 oh, ez jobban sikerült! ;) De ügyes vagy, köszi! :)
Devilrose1000
Devilrose1000 Hónapja
@PeterPan 711Én se ránézésre tudom, ott van a facebookján. :) Hollywood smile center készítette. Szerintem reklámért cserébe, ahogy Rubint Rékáét is. Ugyanaz a fogorvos.
PeterPan 711
PeterPan 711 Hónapja
@Devilrose1000 lehet, igen... ezt én nem tudom megítélni :) de szép munka! Ehhez a fogorvoshoz szívesen mennék én is :)
Devilrose1000
Devilrose1000 Hónapja
@PeterPan 711 A fogai a sajátjai. Porcelánhéj került rájuk.
andzsi81
andzsi81 Hónapja
Jajj, annyira illúzióromboló és borzasztó már sokadik alkalommal azt látni Lilu, hogy egyáltalán nem tiszteled meg a beszélgetőtársad a minimális igényességgel, értve ez alatt, hogy hajat mosol vagy legalább száraz sampont használsz. Értem, hogy tök jó lehet az a szabadság, hogy saját műsor, nincs elvárás, de na, kérlek 🙏. Egyre meghatározóbb vagy beauty vonalon, de ezzel a szememben (pedig régóta követlek és kedvellek), kezdesz egyre hiteltelenebbé válni. A szépségápolás alatt ne csak az arcot értsük kérlek 🙏. És ha már neked nem is fontos, legalább a veled szembenülőt, meg a nézőidet tiszteld már meg.
Andrea Berecz
Andrea Berecz 22 napja
@susy nem hallottam róla de ettől függetlenül minden adásban szakadt
susy
susy 22 napja
Az senkinek nem jut eszébe,hogy ez a frizura most divat? Nekem sem tetszik,de most ez van,majd elmúlik pont ugyanúgy,mint a többi...
Andrea Berecz
Andrea Berecz 28 napja
@Rita Oszlánszky bennem nincs rossz érzés,de ne haragudj már ez szégyen hogy nem mos hajat. Nincs semmi baja . Sok adásban elhanyagolt a külseje. Még munkába sem megyek zsíros hajjal nem hogy a tv- be.
Rita Oszlánszky
Arra még nem gondoltak a becsmérlők, mi van, ha esetleg Lilu valamilyen bőrproblémával vagy rendellenességgel küszködik átmenetileg? Ne bántsuk már egymást! Ez a támadóban is rossz érzéseket generál. Talán benne többet... 😟
PeterPan 711
PeterPan 711 Hónapja
@Tündi 05 hogy milyen jól látod mindenki életét a képernyő mögött, te valójában egy zseni lehetsz, amolyan UFO! Mesélj, hogyan kell tökéletesen élni? Te jó ég...
Kitti Tóth
Kitti Tóth Hónapja
Lilu kérlek hívd meg Szabados Ágit is 🤗 ő nagyon szép sminkeket visel, értékét képvisel, szerintem tudnátok miről beszélgetni ☺️
Eunika Molnár
Eunika Molnár Hónapja
Szuper ötlet!!!
Brizsitt
Brizsitt Hónapja
Kiváló vendég volna valóban!
Tímea Pongrácz
Jaj de jó volt! 😊
Meshy19
Meshy19 Hónapja
Nekem eddig nagyon nem volt szimpi Zsuzsa, de ebben a videoban nagyon tetszett a viselkedese. Vagy a tanc, vagy Lilu termèszetessège ès laza stìlusa hozta elő az ùj Zsuzsàt, vagy a kettő együtt, nem tudom, de hogy pozitìv hatàssal van Zsuzsàra, az tuti! A "karòt nyelt" jègkiràlynőből előbùjt az ember ès a NŐ! 🙂Szuper vagy Lilu, sose vàltozz meg! 🤗
Kitta Toth
Kitta Toth Hónapja
Mert durva onismereti Uton ment keresztul Zsuzsa, ami meg mindig tart... Vegtelenul serult No volt Zsuzsa, sminek kovetkezmenye az lett, h alap szemelyisege melle, meg huzott egy oriasi vedelmi falat is az evek alatt... Vegre megkapta azt a tarsat, aki igaz es mely szeretetevel megtanitotta Zsuzsat az ONSZERETETRE... Ezt a valtozast latod....., ettol lett szimpibb, mert mar szeretve tudja onmagat felvallalni.... Most mar csak az igazi ősi erot, a noi lagysagot kell elohozni belole...
zsofipapp
zsofipapp Hónapja
Nagyon fura nekem, hogy valaki aki 100% racionálisnak percipiálja magát leplacebózza a tudományos eredményeket, már-már kinevetve azokat, aztán teljes beleéléssel beszél pseudo science-ről. Pedig eskü, megpróbáltam komolyan venni :(
Veronika Mayer
Veronika Mayer Hónapja
@Luca Molnár-Nyárasdy Szomorú dolgok.., de csak kérdezem, példádnál maradva, szerinted melyik megrázóbb: pedofil nézeget egy felöltöztetett gyerekről készült fotót (tudtommal csak így kerülhet ki pl. instagramra kép), vagy egy ittas sofőr ámokfut, és elgázolja a gyalogátkelőn szabályosan közlekedő gyereket.
Luca Molnár-Nyárasdy
@Veronika Mayer semmiképp sem elenyésző egy egy gyerek jogaival visszaélni. Akár pedofilok kezébe is kerülhetnek a képek! És ezek az ittas esetek mostanában történtek? Nem tudom, azért kérdezem.
Veronika Mayer
Veronika Mayer Hónapja
Ez nem jelenti azt, hogy Zsuzsa nem fogalmazhat meg bármilyen témában véleményt, nyilván, de az én hozzászólásom az ellentmondásossággal kapcsolatos volt, illetve a nehéz komolyan venni felvetésre/témára reflektáltam.
Veronika Mayer
Veronika Mayer Hónapja
@Luca Molnár-Nyárasdy Mindenki testi épsége érdekében remélhetőleg nem rendszeresen..., ám ebben az esetben az egy alkalom eggyel több ugyebár a megengedettnél.(Amúgy a hír arról szól, többször is elvették a vezetői engedélyét.) Ezzel szemben az a veszély(eztetés), hogy insara fotózza valaki a gyermekét, szinte elenyésző.
Luca Molnár-Nyárasdy
@Veronika Mayer ittasan vezet, vagyis rendszeresen előfordul?
stuxnett
stuxnett Hónapja
juj, másnál még sosem láttam, hogy olyasmi lenne, mint én. csak ő szebb, hahah. de a fegyelmezettség, a "mondat végi pont". eddig nem figyeltem fel erre a nőre egyáltalán, de most szimpi. a viselkedési rokonság miatt talán.
Sárközi Balázs
Szuper videó lett...😊❤🌈Nagyon okos ember Zsúzsi valóban...Remek interjú...😊
Meat RawRed
Meat RawRed Hónapja
Kedves Lilu! Kérlek hívj meg a műsorba az idősebb korosztályból is vendégeket, hiszen szerintem nagyon értékes dolgokat hallhatnánk. Koncz Zsuzsa, Pogány Judit, Hernádi Judit, Balázs Klári, Medveczky Ilona, még sorolhatnám. Köszi ha megfontolod!🙂
Intuitív Üzenetek
Balázs Klárira én is kiváncsi lennék!!:)
Meat RawRed
Meat RawRed Hónapja
@Bbi12 Úgy írom, mint aki szeretné ha több lenne.
Bbi12
Bbi12 Hónapja
Úgy írod mintha nem lett volna még ebből a korosztályból vendég. Volt is, biztosan lesznek is.
Niki j.
Niki j. Hónapja
Mindig is szép volt Demcsák és a legfontosabb hogy nagyon okos és emberi! Nem is értem miért utálják olyan sokan, nagyképűnek tartják, nem az csak őszinte!
Ádám Németh
Ádám Németh 18 napja
A sikeres embereknek - sajnos vagy nem sajnos - mindig lesznek irigyei.
mz perx
mz perx Hónapja
Biztos a mely hangja es tul komoly beszedstilusa miatt
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea Hónapja
Nagyon jól néz ki Zsuzsa.
Következő
MAKEUP/DOWN - JUDY - LILULAND
40:56