Sötét

JÓ HÍREK ÉS EGY KIHÍVÁS: névadó extrákkal! 

Feliratkozás
Megtekintés 53 E
96% 1 000 33

Napokon belül útjára indul minivlogunk a nyári, hajós kalandozásunkról. Ugyan ez a pár hónap most a legkevésbé sem szólt a pihenésről, de azért be-be iktattunk egy-egy rövid kiruccanást. Az egyik ilyen minivakációnak apropója is volt: a Nekem a Balatonban végre tudtok SZÉP-kártyával is fizetni! Ezért azt találtuk ki, hogy megpróbálunk eltölteni úgy két napot, hogy csak olyan helyekre megyünk, ahol azzal tudunk fizetni...
Nézzétek meg, hogy sikerült-e!
Az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyeket itt tudjátok könnyedén keresni:
szepkartya.otpportalok.hu/foo...


És hogy mi lett a vlog címe? Kiderül a videó végén!


A videó fizetett együttműködést tartalmaz.

Közzététel:

 

2021.szept. 7.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 62   
Aky Miskolc
Aky Miskolc 23 órája
Azért 16 perc környékén - mivel érintett vagyok - a kisvonatos jegykezelés résznél megjegyezném, hogy "jó indulatú és jó szándékú" újságíróknak köszönhetően ez a "menő, hogy a kalauz kívülről kéri a jegyeket" felsőbb utasításra be lett tiltva, pedig ennek a munkának ez egy szerethető része volt. Nem értem az ilyen firkászokat, akik egyoldalúan lehúznak valamit, mielőtt közöl egy ilyen cikket előtte nem kellett volna minimum egy üzemvezető-helyettest, aki ért hozzá, vagy az Északerdő Zrt kommunikációs osztályáról valakit megkeresni? Amúgy jó kis imázs video Miskolc és környékéről :)
Erzsébet Fazekas
Nekem már nem újdonság a cafi kártya, imádlak titeket. 😍🤗
Nikolett Putnoki
25 percből 4 perc volt ami igazán érdekelt. Szégyellem, de ezt most áttekergettem, nincs szép kártyám nem is lesz, név adót jöttem nézni 😕
Máder Edit
Máder Edit 6 napja
Annyira "idióták" vagytok, Nóri.. imádlak:)
anita s
anita s 6 napja
Szàmomra csalodàs ez a video is. Imàdtam, követtem minden lépéseteket koràbban. De ez a reklàm àradat kiàbràndito. Valami alig làthatot is jol megfizetnének szerinten a ti nevetek alatt ezek a cégek. Ez az àradat azonban màr sokat levesz a videoitok értékéböl. én maradnék követötök szivesen, de, ha ez igy megy tovàbb, én leiratkozom. Pedig a meggyes màkos lekvàr isteni!!!
Szilvi
Szilvi 8 napja
Jeezus!! Eddig tartott az öröm, hogy van lehetőség megjegyzésekee. Miért kell a buta mentalitásotokat mindenkinek mutogatni?! Elrontja a video után érzett jó kedvem, örömöm.
Flora Anitity
Flora Anitity 8 napja
?
Lina
Lina 8 napja
Mi lett a pisztrángokkal????? ☺️
Voldemort
Voldemort 8 napja
Nagyon veszélyes ha nincs valki bekötve a kocsiban.
Voldemort
Voldemort 7 napja
@Barbara Ágnes Tóth-Nagy Te se kötnéd be a gyereked ha lenne? Nem szép magatartás más életével így játszani.
Barbara Ágnes Tóth-Nagy
Szerintem nem felvállalva a nevedet és a képedet ne szólj semmit ;)
Bernadett Lanyi
Sziasztok! Engem is érdekelen, hogy csak az OTP-s szép kártyát fogadjátok el?
Luca Tóth
Luca Tóth 9 napja
🏝️☀️❤️👍
Renáta Paulik
Mi innen megyünk el felètek (pl: Visegràd) ti meg ide Miskolc 😅 Gyertek majd vissza Mikulàs vonatra az út vègèn Disney figuràk vàrnak😄
Szabadosné Polyák Klára
Hello! Te tudod, hogy melyik fürdőben voltak? Nekem nem ismerős, de kíváncsi vagyok rá :)
Luca Szegedi
Luca Szegedi 9 napja
Sziasztok, A kutyus felol szeretnek erdeklodni, hogy van-e gazdaja. Nyakorv nelkul fekszik a fa mellett es nagyon mozdulatlan. Remelm odatartozik. Nagyon megkoszonnem hogyha valaki ranezne. Nem bantasbol irom a hozzaszolast es remelem csak az en aggodasom szurodik at.
Márta Hatanekné Sághi
+a tankolás azt sem lehet fizeti szép kártyával
Gergő Igaz
Gergő Igaz 9 napja
Az igazi kihívás akkor lett volna, ha nem használjátok a keresőt. Az mutatná meg az igazi állapotot. Ugyanakkor kereső nélkül is viszonylag szépen lehet boldogulni, sok helyen elfogadják szerencsére.
agnes Szakacs
agnes Szakacs 9 napja
Imáádlak Bennetekeeet!🥰Végre jó kis kirándulos Vlog induul!
Molnár Gizella
Cafetéria-Coffeetéria mondjuk jobban hangozna a bérenkívüli jutattások megnevezése Pali úgyis jó kávét főz.❤☕❤Szép kártya egy jó találmàny egy csomó jó helyre ellehet vele menni, ami család és gyerekbaràt birodalom.
Bettina Hines
Bettina Hines 9 napja
De csak az OTP Szép kártyával lehet fizetni, vagy a többivel is? Nekünk persze csak a másik 2 van és pont az OTPs nincs🤣
Rita Krizsan
Rita Krizsan 9 napja
USA-ból nezlek titeket, ha haza megyek magyarba mindenkepp megnezem a kis boltot:) aranyosak vagytok!!
Hajnalka Csizma
Már a négy és fél évesek körében is menő a pop it.🤪 Az én Benedek fiam Is rajong érte. Hihetetlen milyen nagyot nőttek a gyerekeitek! Nagyon édesek!
Gitta Tab
Gitta Tab 9 napja
Kicsit meglepődtem, ez a szép kártya app 2012 óta létezik... Talán most frissítettek, módosítottak rajta, de nem újdonság.
Gábor Gábor
Gábor Gábor 9 napja
@Gitta Tab Én is azért írtam, mert tudom, hogy gáláns ajándék pénz helyett, de ha még így sem csökkent a rajtuk lévő összeg, úgy gondolták tudatni kell.
Gitta Tab
Gitta Tab 9 napja
@Gábor Gábor Az jelenleg a Covid miatt van így igen. De egyébiránt, hogy hol használhatod, vagy, hogy melyik "zsebben" mennyi az egyenleged, már hosszú évek óta elérhető. Jó, aki eddig nem tudta vagy nem használta, annak ez nyílván hasznos információ...
Gábor Gábor
Gábor Gábor 9 napja
Az benne az újdonság, hogy másra is költhetsz a különböző "zsebekből", mint amire eredetileg kérted.
Beatrix Horváthné Vaday
Nagyon cukik ês termèszetesek vagytok 😉😍😍😍
Sándorné Kováts
Unalmassak!!!!
Cuncus73
Cuncus73 9 napja
Kis Boat.
DittyCat79
DittyCat79 9 napja
Értem, hogy mutogatjátok a gyerekeket, de legalább a testük részeit csupaszon, azt ne. Valahol egy Kaleta nagyon boldog ettől.
Lapos Elemér
Lapos Elemér 9 napja
Jah nyilvan a pedok napi 24 ben nezik a random videokat,hatha meglatnak egy furdoruhas gyereket!Az a tippem,hogy nem gondoltad ezt komolyan !
DittyCat79
DittyCat79 9 napja
@toromon31 Nézz utána jobban, mit jelent ez a fogalom.
toromon31
toromon31 9 napja
Az olyanokat el kell kapni, amit csinálsz, az meg áldozathibáztatás.
Agnes Hegyi
Agnes Hegyi 9 napja
Sikerult Ordognek megint reklamozni.
Agnes Hegyi
Agnes Hegyi 5 napja
@Cintia Bodnár De jo lenne, ha pihennenek.
Cintia Bodnár
Igaza van Hegyi. Valószínűleg azért készülnek ezek a videók, hogy pénzt keressenek vele és nem azért, hogy ingyen kukkoljuk az életüket olyankor, amikor pihenhetnének is.
Hajni HHH
Hajni HHH 9 napja
Csak természetesen! Ezt kedvelem a legjobban bennetek❤😘
Anna Farago
Anna Farago 9 napja
Micsoda szép kártya reklám.
Agnes Hegyi
Agnes Hegyi 5 napja
@Cintia Bodnár Maradjal mar ezzel a pihenessel. Irjal mast. Unalmas.
László Polgár
@Anna Farago irónia rem vágod mi az .....😆
Zoltánné Soós
És csak OTP s szépkártyával lehet fizetni?
Cintia Bodnár
@Anna Farago ez egy ilyen világ, mindenhol a reklám jön. Töröld a HUtown alkalmazást és az összes social média platformot, mert mindenhonnan ömlik a reklám....
Anna Farago
Anna Farago 9 napja
@Cintia Bodnár Igazad van, nem az én dolgom. Simán csak utálok reklámot nézni, így már őket is. Ez meg az én dolgom, véleményem.
Mákos Hurka
Mákos Hurka 9 napja
En nagyon szeretem az osszes videotokat de,....... nem ertem hogy miert kell angol szavakat belekeverni a magyar mondanivaloba? En az allamokban elek 3 evtizede lassan de nekem rossz azt hallani mennyire elkorcsosul a magyar nyelv. Pl.: miert kell ki csekkolni( fonetikusan irva)? miert nem kijelentkezni szot hasznalod? Es meg sorolhatnam estig a kulonbozo angol szavak hasznalatat?
Mákos Hurka
Mákos Hurka 8 napja
@Bettina Hines en megertem azt ha valami Angola vagy mas nyelvteruleten el AZ ember es akkor sokesetben automatikus az idegen nyelvszo hasznalata. De millio esetben a nagykepuseg es a nagyzolas az ok. Noriek tudtommal magyarorszagon elnek .
Alexandra Pető
Ez nem új keletű dolog és nem csak a magyarok használják így, pl. a németek/osztrákok is nagyon gyakran belekeverik a mondandójukba az angol szavakat, kifejezéseket. Világnyelv, ez van.
Bettina Hines
Bettina Hines 9 napja
Abszolút az életünk része. Főleg azoké, akik napi szinten beszélik az angol vagy bármilyen másik nyelvet és sok szónak nem találják a magyar megfelelőjét. A nyelvújítás nem egy új keletű dolog. Az én férjem például angol és amilyen magyar szót ismer, azt használjuk angol mondatokban. A végén majd megjelennek a magyar szavak az angolban is 😉 Amúgy meg van csomó más jövevény szavunk, pl a papucs, sapka, apa stb, amik ügye török eredetű szavak. De megemlíthetném a latint is, ami megintcsak sok nyelvben ott van. Tehát, ez nem újdonság, csak itt most épp az angolt hasznosítjuk. Azért hozzáteszem, hogy a fiatalok által használt sok szlenget én sem kedvelem.
Viktória Zentai
Mert az életünk része már. Főleg a fiataloknál. :) Szerintem a közeg sokat számít, hogy milyen szavak ragadnak meg. Nekem a munkám miatt is sok angol kifejezés ragad rám. Ők is így vannak ezzel szerintem :)
Ferencne Gyaraki
Illatminta🙈😁😁😁😁👏👌Imádtam
Luca Jákó
Luca Jákó 9 napja
Első perc és már sírok :D imádom, hogy mindig jó kedvre derítetek. :D ÚJ SZAG :D
Ferencne Gyaraki
Imádtam! ❤❤❤❤👏👌🥰
borbely zoltanne
Szuper! 😃♥️
Tunde Csakany
Tunde Csakany 10 napja
Sziasztok! Tiszta dilisek vagytok. Imádlak Benneteket. Puszi 😘 Tünde
toromon31
toromon31 10 napja
Hajolj bele a hajamba. :)
Mate Eva-Andrea
Mate Eva-Andrea 10 napja
❤️
Következő
1000 Fokos Bárd!
11:36
Megtekintés 130 E
VLOG | Esti rutin ketten
13:10
Megtekintés 2,2 E
1000 Fokos Bárd!
11:36
Megtekintés 130 E
Extreme $500,000 Game Of Tag!
12:40