Sötét

Berki és Puzsér a bíróság előtt 

Feliratkozás
Megtekintés 396 E
98% 3 889 73

Többrendbeli hivatali visszaélés, hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás és más bűncselekmények miatt ítélte el a Fővárosi Törvényszék Berki Krisztián ügyvédjét, Szilágyi Rolandot.
pestisracok.hu/egy-ugyvedet-es-egy-volt-penzugyort-itelt-el-a-fovarosi-torvenyszek/

Közzététel:

 

2021.febr.21.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Hajnal Attila
Hajnal Attila 6 órája
Ezt a Berki homo erectust, ki kellenne fektetni egy T72 ele!!!Igazad van csak ra kell nezni!!
László Ferenc Radojcsics
Ezt a papírjampit 😅 A rénszarvas legyen vele....
Woodrow Wilson
Woodrow Wilson 19 órája
Ha politikai pályára készül, ennél többet is el kell viselnie. Eddig is elég vastag volt a bőre a képén, Puzsér meg hirtelen minden réteget leégetett róla?
TwentyEight Channel
Bírom a bírónő hangját. :D
Árpád Tóth
Vagyona 2012 áprilisától egy angol cég megbízásából tárgyalásba kezdett az NB II-es Vác FC-vel és a váci városvezetéssel a labdarúgócsapat megvásárlásáról.[20] A nyári[21] tulajdonosváltást négy hónapos munkája követte. 2013 augusztusában bírósági ítélet alapján 42,5 millió forintos fizetési kötelezettséget szabtak ki rá, amelyet a csapat tulajdonosának megkárosítása miatt ítéltek meg.[22][23] Berki Krisztián 2014-ben pár száz millió forintra becsülte saját vagyonát. Elmondása szerint bejelentett lakcíme Amerikában van, ahol több üzlet és ingatlan tulajdonosa.[24] Miközben 100 milliót keresett két évben, az adóhatóság semmit sem tud behajtani rajta. Amerikai címre van bejelentve, így a NAV nem is nagyon tudja felvenni vele a kapcsolatot, holott egy cége ellen bírósági végrehajtást, valamint kényszertörlést kezdeményeztek, emellett pedig érvényben van ellene egy 42 millió fizetési meghagyás is, amelyet a váci futballklub tisztázatlan eladása miatt kapott.[25] 2019. májusban kezdődött Berki Krisztián pere, ahol különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és egyéb büntettek miatt 1 év börtönbüntetésre és 5 millió forint vagyonelkobzásra ítélték. Mivel beismerte bűnösségét, felfüggesztett börtönbüntetésre módosították az ítéletet.[
TheBlooseAssassin
Csodálatos!
jozsefkacsa
Remelem Nem a Magyar Adofizetoknek kell majd a Birosagi Szamlat kifizetni! A 2 Idiota
Judit Mardula
Robi sok emberhez eljut a mondandod ezt a bohocot a dilis ugyvedjevel egyutt a kisujjadbol kirazod.Labad nyomaba nen er egy szaros celeb sem
Kálmán Rokolya
Köszönjük Róbert és kitartást a továbbiakhoz !
Gergo Janosik
Gergo Janosik 2 napja
Nem érdekel más élete, téged?
John Campbell
John Campbell 2 napja
Hatalmas forma ez a Puzsér. Amúgy igen, amit Puzsér elmondott Berkiről, az egy vélemény. Véleménye bárkinek lehet; ha mégsem, akkor a szabad véleménynyilvánítás halott Magyarországon.
Imre Kováts
Imre Kováts 2 napja
9:15 😄
Zoltán Balázs
Nekem teljesen mindegy ki nyer de jó lenne ha úgy tudnék érvelni mint Puzsér és egyedül többet ér mint a maki az ügyvédjével.
Rozsa Tuba
Rozsa Tuba 2 napja
Robi nagyon jo voltal a bohoc Berkivel szemben ❤️👍👏😘
Pali Pszicho
Pali Pszicho 2 napja
Perki Krisztián
Gabriel Martin
Berki testbeszéde valahol a kamualfa és a hazug kisgyerek közé helyezhető. Rángatózik, játssza a vagányt, próbál minél több teret elfoglalni, viszont pont ez teszi nevetségesebbé.
Zétény Szekeres-Ugron
vagva van a felvetel ?
Z von V
Z von V 3 napja
Nézzétek csak meg Berki úr csatornáján a témában közzétett videók alatti kommenteket! Az internet veled van, Robi. Sajnállak, amiért végighurcolnak ezen a fárasztó procedúrán, de vagy győztesként vagy mártírként emelkedhetsz ki ebből. Kitartást kívánok a végéig! Ui.: Újrahallgattam az összes aput vagy kétszer, remélem, minél hamarabb lesz újra :)
Bobek Gergő
Bobek Gergő 3 napja
Puzsér-Ügyvéd :Milyen Szakaszban van ez az eljárás, és mivel vádolják önt ? Berki :ugyan olyan szakaszban, mint amikor elmondtam , kedves ügyvéd úr nézzen utána ! Bírónö :válaszoljon az ügyvéd úr kérdésére! Berki : nem tudom fejböl. Bírónö : de azt milyen büncselekménnyel vádolják , azt biztosan tudja. Berki: Azt nem tudom . Berki-ügyvéd : Költségvetési csalás. Berki : Nekem azért van ügyvédem, mert ö kezeli az ügyeimet, Ügyvéd Úr. Puzsér-Ügyvéd: korábban volt-e Ön ellen büntetöeljárás ? Berki : Nem tudok róla Puzsér-Ügyvéd : nem tudd róla vagy nem volt ? Berki : Nem, Nem volt ! Puzsér-Ügyvéd : nem volt gyanúsított semmilyen ügyben korábban ? Berki : Nem, Nem Puzsér-Ügyvéd: Csak ebben az egyben ? Berki: csak ebben az egyben ....
Istvan Baksay
Istvan Baksay 3 napja
Sajnos beigazolodott mar hogy Berkit nagyon vedik valakik!! Azert mer ugy beszelni, hazudozni, mintha mi sem tortent volna!! A Fradinal, a Vacnal, lenyult milliokrol senki nem beszel mar!! Pedig tema volt!! Es pofatlanul belehazudik a birosag arcaba!!
Andor Solymos
Andor Solymos 3 napja
És így főzött meg Puzsér Róbert egy teljes bíróságot... (a többiek összesített intellektusa sem éri el Puzsér szintjét)
Márton Laczkó
Mi lett a vége? Melyik fasz nyert?
Alex A
Alex A 3 napja
Mikor a szarról is lehet 1 órát beszélni! Kivágni a bíróságrol mind kettőt és munkára ítélni.. Csak a bírókat sajnálom, hogy végig kell hallgatni ezt az egész semmit...
Anna Nyitrai
Anna Nyitrai 3 napja
Remelem igaza lessz Puzsernak
Anna Nyitrai
Anna Nyitrai 3 napja
Kedvelem Puzsert
Miklòs Sinkò
Ez a berki hülye,nem tudta kinek ment neki,itt nem a oénzveszteség fog legjobban fájni,hanem nagyobb marha lett mint idáig...
Tamás Reiter
Tamás Reiter 3 napja
"...csorba kerülhet a nevemre..." :D :D :D Ez a csávó kész van. hutown.info/base/vide/mGls02d_lJ2nkas.html
glock lee
glock lee 3 napja
Valójában, Berki nem polgárpukkasztó, hanem pitiáner tyúktolvaj. ...a polgárpukkasztáshoz háttér kell, Berki nem rendelkezik kultúrális munícióval ehhez a karakterhez. Magabiztossága mögött a hatalom kitartottjának pléhpofája rejlik. Megpróbál értelmesnek látszani, értelmiségi manírokat pózolni, ezt be is nyeli a Fási Ádámon hízott szimpatizáns hordája.....de ettől még, nem lesz szalonképes. A karakter lényege, egy Shrekbe oltott Spongyabob, amely Mézga Aladár felfújható űrhajójával idul újabbnál újabb kalandokra Seholsincsországban....
vagyok aki vagyok
ez a Puzsér Olyan buta mint a dudva Drága istenem kár belé a levegő
Star Killaa
Star Killaa 2 napja
Miért lenne az?
Sz Loo
Sz Loo 3 napja
Robi,remélem indulsz az elnök választáson,végre lenne valaki aki helyre tenné ezt az országot,meg a sok korrupt politikust.
met kebyaah
met kebyaah 3 napja
puzsér miért kiabál mindig?
József Fekete
Mi lett a per vége amugy?
2Fast MyReflexes
Két beteg szamár, pszichiátriai eset mind a kettő.
Star Killaa
Star Killaa 3 napja
hogyhogy?
Bélus Béla
Bélus Béla 3 napja
Sajnálom egy kicsit berki ügyvédjét. Sok időt tölhet azzal, hogy az ő szintjén megértesse Puzsér helyenkénti szóhasználatát. A bűnözúi léte pedig jogerős, ezen kívül ki tudja mennyi másban pitiánerkedett még ez a kis majomfing? "Kuna nem a számlagyárat működtető bűnszervezet tagjaként, hanem "vásárlóként" szerepel az ügyben. A per másik ismert vádlottja Berki Krisztián médiaszemélyiség, aki szintén vásárló volt. A mai tárgyaláson ő is elismerte a bűnösségét, rá egy év felfüggesztett szabadságvesztést kért az ügyészség. Azért kevesebbet, mint Kunára, mert Berki jóval kevesebb kamuszámlát fogadott be, és így ő "csak" 7,6 millió forint kárt okozott a költségvetésnek."
Sz P
Sz P 3 napja
Nem értem ezt a Puzsért, elvileg egy értelmes ember, mégis sokadszor áll a bíróság előtt, nem csak Berkivel, hanem másokkal szemben is. A bíróság előtt Berki sokkal normálisabban viselkedett. Azt sem értem, hogy Puzsér miért mond hülyeségeket. Haveri körben mondhatja bárkiről, hogy ez bűnöző, csak rá kell nézni, hogy milyen órája van, milyen autóval jár, hogy néz ki az ember. De ez bíróság előtt egy óriási marhaság, védhetetlen. Korábbi munkahelyemen volt egy kollégám, aki Berkihez hasonló karakter volt, kb. egyidős is vele. Sportoló, kigyúrt srác, az ingek majdnem szétrepednek rajta, kezdett kopaszodni, ezért jóideje kopaszra borotválja a fejét, szereti a jó órákat és kocsikat, mellette van egy mérnök és egy közgazdász diplomája, két idegen nyelven jól beszél. Műszaki területen volt vezető. De Puzsér szerint bűnöző, mert úgy néz ki. A gyerekekről való posztolás miatt is meg lehetne találni 100-ból 99 embert. Én is felteszem a fényképet, ha a gyerekeim jó eredményt érnek el egy sportversenyen vagy ha csak éppen egy helyes jelmezben vannak a farsangon. Mindezek mellett lehet, hogy ebből a perből nem lesz semmi, mert Berki közszereplő és valóban tűrnie kell.
Hoooly
Hoooly 3 napja
Hiteles azzal a maszkkal a pali.. :D
conor gregor
conor gregor 4 napja
Monika show
Dániel Nagy
Dániel Nagy 4 napja
Berki egy komoly feladatra alkalmatlan
Előd Rév
Előd Rév 4 napja
Mondjuk Robi is megtisztelhette volna annyival a helyszínt ( ha már az ügyet érthetően nem), hogy leveszi azt a rohadt kabátot!
Vajk Füstös
Vajk Füstös 4 napja
Robinak acélból vannak a tökei.
ahungarianman
ahungarianman 4 napja
puzsér ideges bizonytalan és görcsösen ragaszkodik, az igazához vagy a vélelmezett igazához. retteg attól hogy alulmarad. fél ezért a megemelt hanghordozás. nem tud tárgyilagos higgadt érvelés sorozatot előadni ami hatással lenne a bíróságra. ezt fogja meglovagolni berki ügyvédje és valószínű puzsér elveszti a pert. belezavarják a saját hibáiba majd ezt felhasználják ellene. puzsér nem ügyvéd nem jogvégzett ember nem ismeri a bírósági kommunikációs mechanizmusokat. de ennek ellenére meg van győződve hogy ő itt is profi. nem az. közelében sincs még egy ügyvéd jelölt képességeinek sem azt hiszi az is egy tv stúdió ahol bármekkora hülyeségeket megengedhet magának, bármit mondhat bárkiről. nos nem. itt minden szavát rögzítik minden szavára odafigyelnek és minden szavára állítására visszakérdeznek ha az sérti berki megítélését. itt nincs vihogás bohóckodás arcoskodás mint a stúdió beszélgetéseknél. ezt viszont nem érzékeli. képtelen elszakadni a megmondó ember szerepétől azt hiszi itt is hatékony. azt hiszi itt is megíjednek attól ha az ordibálás közeli szintre emeli a hanghordozását.nem! itt nem íjednek meg. ő viszont már megíjedt ahogy írtam. azt hiszem berki már megnyerte ezt a pert. és még valami. mondják berki képességei alulmaradnak puzsérhoz képest. nem biztos. sőt. berki ugyanis ügyvéddel ment a tárgyalásra. vagyis felismerte képességeinek korlátait ezért szakemberre bízta azt amit szakembernek kell csinálni. puzsér erre képtelen volt azt hitte. hiszi, itt is ledózerol mindenkit a nagyhangú megjelenésével. nem így lesz ez egészen biztos.
Gábor Kárpáti
Gratulalok Robert, az en szivembol is szoltal, mar nem eloszor. Sok erot es kitartast kivanok a tovabbiakban!
Brendon K
Brendon K 4 napja
Istenem, mindenki csinálja azt amiben jó mindenki csinálja a saját dolgait tisztességesen és alázattal, ez egy kabaré !
Kkkm Kkkk
Kkkm Kkkk 4 napja
Berki valóban egy here, de Puzsér amellett, hogy intelligens körmondatokban válaszol, látszik, érződik rajta, hogy szociopata. Képtelen lakatot tenni a pofájára ameddig benne van amit el akar mondani. Bírósági tárgyaláson meg főleg illene végighallgatni a tárgyalást vezető bírónőt.
Pepe Gunda
Pepe Gunda 4 napja
A robert egy okos ember
Nagy Attila-Gyorgy
A Puzsér csípőből tüzel mint Clint Eastwood ,ennek a patkánynak esélye sincs....
mzsolt1970
mzsolt1970 4 napja
vihar a bilibe :-)
Sleng Beat
Sleng Beat 4 napja
Ez a Berki egy faszkalap szemétláda!!! Hajrá Robi!!!
Benedek Papp
Benedek Papp 4 napja
Ezek egyszer kinyírják egymást.
J. T.
J. T. 4 napja
Hatalmas karriert futottál be Robi! Valami oknál fogva mindig mást alázva vagy a címlapon. Úgy látszik a fővárosban ezt meg lehet tenni. Vidéken már el lettél volna picsázva, aztán lehetne rohangálni a bíróságra. Mert az ilyen ember csak "adni" szeret, ha már kap, azt nem viseli el. Tehát Robika egy rossz ripacs vagy!!
J. T.
J. T. 4 napja
Nem is mondtam, hogy ő perelt te rossz travi!
Star Killaa
Star Killaa 4 napja
Most sem ő perelt, prolikám.
Milán Ordas
Milán Ordas 4 napja
Bumm a ratyi berkinek
Hektor1020
Hektor1020 4 napja
Kissebb értéket fog képviselni????????? A nulla értéktől van kissebb ebből a szempontból???? :D
özséb vagyok
Berki az házhoz ment a pofonért:D
Tímea Östör
Én nem is értem, mit képzelt Berki? Honnan gondolhatta, hogy van egyáltalán esélye? Nem vagyok Puzsér rajongó, de most 100%-ig mellette vagyok.
Star Killaa
Star Killaa 4 napja
Hajdú NEM SZARKUPAC Péter relatív sikere inspirálhatta.
_ Nowy
_ Nowy 4 napja
Valaki őszintén kimondja a nyilvánosság előtt az igazat erről az arrogáns, beképzelt, agyhalott tahóról erre betörik a feje érte! Hogy lehet tv-ben foglalkoztatni egy ilyen sötét bunkót? Nem vicces, nem szórakoztató, nem értelmes! Semmilyen pozitív értéket nem képes adni az embereknek! Szégyen, h a televíziózás ezen a szinten tart!
lacykeszi
lacykeszi 4 napja
Robi olyan mint a Megtorló. Utóbbi az utcákat tisztította meg a bűnözőktől, előbbi pedig a médiát a genetikai hulladékoktól.
Bence Nagy
Bence Nagy 4 napja
Ez a Berki a Fidesz első számú fegyvere szerintem. Emésztőgödörben a helye
Eszter Wolfer
Eszter Wolfer 4 napja
Berki ugyan olyan vagy mint a maszkod amit hordasz, egy bohóc vagy..
reuotupo egraegad
B3rk1t a N3R be fogja védeni, R1ch@rd-ka (aka. Kecskeméti maffiaper egyik tanúját) a szerbiai háborúban emberölésre kiképzett verőlegény, csak már annyi hülyeséget csinált, hogy érdek körök elengedték egy időre a kezét. A böri jó lesz tisztulni a gyereknek, de mindig be fog tudni csempésztetni mindent, vagy issza a dobit.
BPI260
BPI260 4 napja
Teljesen meg tudom érteni Berki "úr" álláspontját. Próbáljon meg bárki is elmenni közvetlenül azután, hogy valaki bűnözőnek hívja, lefogadom, üres marad az a papírzsepi.
Martin Kovács
Puzsér meg ette az ügyvédet is és a Berkit is, Nincs ellenfele Puzsérnek... az ügyvédek mehetnének hozzá tanácsért🤣🤣🤣🔥🔥🔥A kedves bíró nő se nagyon erőlködött😅
scitecmark
scitecmark 4 napja
Hajrá, Robi!
barna fehérvári
Ez a Berki pont olyan mint amilyen a maszkja. Egy bohóc!!!!!!
olo duck
olo duck 4 napja
Ha bírásokodhatnék felettetek, minkettőtöket javító-nevelő intézetbe ajánlanálak, közös cellába.
Etles deniel
Etles deniel 5 napja
De egy idióta ember vagy te Puzsér. Mért kell kiabálni hát süket vagy ? Még jó hogy a maszk rajtad volt. Legalább nem látták azt a satnya p....
Tools Pro
Tools Pro 5 napja
Ez a kidobó csávó polgárm"mester" jelölt? Miiii?!? Ne hülyéskedjünk már!!!! Egy értelmes mondatot nem tud végigmondani.
8 Beats
8 Beats 5 napja
Szégyen ez a berki
levelek Internet
Köszönöm!!
Operativ
Operativ 5 napja
"Kokainnal meghitt viszonyt apol" 👌🤣🤣
Martina Hegedűs
Nagy taps Puzsér Róbertnek! Egy "élmény" volt! Így kell ezt csinálni!
Bettina Sztankó
Ez a Berki egy vicc.
Németh Róbert
Valótlan:DDDDDD a Római parton tárolt(mélygarázban) kocsik is mind Berki úré volt:DDDDD
Richard Pusoma
puzsér intellektusa, szókincse,igényes szó használata beledöngöli berkit a betonba!
Galantai Thomas
Kokaint izzad a Berki. 😂 Puzsér a király! 🤌
Sándor Tóth
Sándor Tóth 5 napja
Berki mint polgármester :-)
Csahos Csuhas
Csahos Csuhas 5 napja
Tetszik nekem,. Így lehet lealjasodni, ha politikusnak áll az ember:( Nyíltan elmondja nekem hazudnom kell, mert már nemcsak KÖZSZEREPLŐ, HANEM POLITIKUS IS vagyok.)
Aladár Nagy
Aladár Nagy 5 napja
Elég meredek dolog bárkiről is mindenféle bizonyíték nélkül ilyen dolgokat állítani. Itt el fogják marasztalni Puzsért teljes joggal, ilyet nem lehet. Függetlenül attól, hogy Berki milyen ember is...
katalin martin
Berki bunozokkel,gàzoloval baràtkozik ès ez jelentget?hihetetlenul aljas!
Levente Ferenc
Ezért megérte felkelni 👍❤️
Izabella Feher
Hogy néz ki ez a Puzsér mit pampol, még arra sem tudja a tiszteletet hogy rendesen fel öltözzön a bíróságon. És különben is söprögessen a maga háza táján, röhejesen össze vissza beszél
k
k Napja
@Izabella Feher *helyesírás
Izabella Feher
@Gergely Kufcsák Na látod itt a baj, hogy senki nem a háza táján söpröget ,mert szerintem vedd előbb észre a te helyes írásodat
Gergely Kufcsák
@Izabella Feher Ilyen hasonló írástudatlan prolik kedvence Berki,mint te vagy. Egy rohadt bűnözőt védsz meg, akik olyan emberekkel haverkodik ,mint a Dózsa György úti gázoló, de hát lehet mondani egy ilyen barátok közt meg való világon tegöngődő senkiházinak.
Star Killaa
Star Killaa 4 napja
buta vagy
Izabella Feher
@Gergely Kufcsák legalább így bemutadtad magadat, hogy ugyan ilyan üres fejű, vadparaszt vagy mint ő, csak rá kell nézni, azzal sem volt tisztában hogy kell ilyen helyen megjelenni, és ugat mint egy kutya, semmi intelegencia. A Berki inteligens megjelenésű és beszédű ember, csak az a baj hogy irigy emberek is léteznek,
Izabella Feher
Krisztiánnak teljesen igaza van. A Puzsér egy rongyos, irigy kötözködős alak.Semmi megjelenése, csak rá kell nézni hogy milyen slompos,pofázós nyálas alak. Hülye irigy
Balint David
Balint David 3 napja
Politikuskent meginkabb.
Balint David
Balint David 3 napja
Berki olyan mint valami hisztis ovodas aki elsirja az ovoneninek hogy a puzser lehulyezte. Kozszereplokent turnie kell a kritikat.
Valter Vajda
Valter Vajda 5 napja
Berki kutyaf@sza Puzsérhoz képest... Minden szempontból.
Mark Mark
Mark Mark 5 napja
Hajrà Krisztián. puzsèr egy hitvàny f.reg. Bele kell durrantani a fejèbe kettőt !
pharkasj
pharkasj 5 napja
Az elso 1.5 percben kb. 10-15 olyan kifejezest hasznal,aminek nincs ertelme. Jellemzoen ket mondast,szofordulatot kombinal ossze egy harmadik, nem letezobe. Rafkos a csavo, nem hulye, de alapvetoen egy tanulatlan suttyo. 2:20-nal mar ott tartunk, hogy "tuz az egeszre" :D De kemeny, ezt vegig kell hallgatni.
Fadgyas Fadgyas
Tiszta nevetséges vagy puzsér
Star Killaa
Star Killaa 3 napja
@Fadgyas Fadgyas Ezen nincs mit szépíteni
Fadgyas Fadgyas
@Star Killaa kicsit szebben
Star Killaa
Star Killaa 4 napja
Te meg egy proli na most melyik a jobb?
Klug
Klug 5 napja
NOICE
Istvan Tibor Toth
Csak az tudja hogy milyen jelei vannak a kokain fogyasztasnak,csak aki mar fogyasztott kolat"
Lacika Bartok
Lacika Bartok 5 napja
Igy kell ezt Róbert , hasonlóan kellene a többivel is ! Szégyellem a NER-t még így 1700 km re is Magyarországtól!
Bence Szekeres
Ez van ha a hülye ember kezd ki az okossal. Ha Puzsér veszít ott valami illegál lesz.
László Hajós
A bohócos maszk se rosz, de jobban illett volna rá a majmos
Trebron Darosz
Az ügyvéd ,hogyan egedheti meg neki,hogy beszéljen ? 😆 elképesztŐ..
József Borbély
senkik háborúja
marosiz
marosiz 5 napja
"összeberkiz" Ez óriási.. :D
Dániel dino
Dániel dino 5 napja
KI hány szót wikizett ki Puzsér szavaiból 😂
Béla Györfi
Béla Györfi 5 napja
Új magyar szó :Összeberkizi! 😂😂😂
Patrik Ww
Patrik Ww 5 napja
Bohócok
Katona Zsolt
Katona Zsolt 5 napja
Figyelem!! Miden negatív vélemény / komment berki ellen egy újabb bíróságot idéz elő.. csak okosan :D
Falcon Films
Falcon Films 5 napja
"nem köszönt pedig én köszöntem neki, mert az édesanyám és édesapám megtanítottak rá. Meg azért, mert magyar vagyok" Aki nem értené: nekem édesanyám és édesapám van, büszke vagyok a nemzetiségemre, ezért nézzük már el a bűnözői múltamat, jelenemet és azt is, h rudolfnak öltöztem be, ezzel is 'megtisztelve' a bíróságot.
Mákos Hurka
Mákos Hurka 5 napja
Berki meg bohocot csinal a birosagbol azzsl jogy bohoc nazzkbsn vsn. Tiszteletlenul es megslazoan helrnt meg a targyalo terremben .
Viktor Zsoldos
Neked azért van ügyvéded mert fogalmad sincs az életről....te kis papagáj
Következő
Daft Punk - Epilogue
7:58
Megtekintés 23 M
Daft Punk - Epilogue
7:58
Megtekintés 23 M