Sötét

„Az volt a szép benne, hogy van esélyünk” - szurkolókkal néztük a magyar-portugált 

Feliratkozás
Megtekintés 30 E
92% 625 54

Az Eb első magyar mérkőzésének napján vonultunk a szurkolókkal a Puskás Arénáig, majd a városligeti szurkolói zónában izgultuk végig a portugálok elleni találkozót.

Közzététel:

 

2021.jún.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 0   
Imre Boczor
Imre Boczor Hónapja
A riporter is hülye, hogy olyant kérdez, aki alig tud beszélni olyan részeg! Vagy más nem állt vele szóba?
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Létezik egy olyan megkeseredett, savanyú, embertípus, aki nem csak hogy örülni nem tud semminek, hanem szabályosan idegesíti az is ha a másik ember bármi miatt csak egy pillanatra is boldog... Ebből a típusból van rengeteg a baloldalon, és ezek okoskodnak itt most arról is hogy jujj milyen béna a magyar csapat, (úgy hogy meg sem nézték a meccset és észre sem vették mekkora fejlődésen ment át az utóbbi időben a válogatott)
demivelhogy
demivelhogy Hónapja
@Kovács Arnold persze agymosott fideszesnek jobb lenni, mi? :D te tenyleg ennyire hulye vagy? Aki nem fideszes az baloldali? Meg aki nem tud orulni annak amit ezek focinak csufolva osszeugyetlenkednek milliardokert?
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
@Mattie Olvasgasd akkor a kommentszekciót.
Mattie
Mattie Hónapja
Még is te panaszkodsz itt a komment szekcióba, mikor a videóban nyoma se volt az ilyen 'megkeseredett, savanyú baloldaliaknak'
Ildikó Oláh
Ildikó Oláh Hónapja
Ezt lehet, de fesztiválokat nem:D Bohóc nemzet:/
Róbert Ferenczi
Végülis 80 percig partiban voltunk, mint aleska a 3 lábú fiúkkal, csak a végén jött a b*kk*ke :D
BBLazloBB
BBLazloBB Hónapja
Katz... barátom visszaadta egyszer a pamacsot a mikrofonodról de úgy látom a végére csak elhagytad! :D :D
Kenrich F.
Kenrich F. Hónapja
A horvátok itt vannak egy köpetre. Fele annyian vannak mint mi, negyed annyi pénzt se kaptak focira mint mi, aztán évek óta szanaszét verik az egész világot. Ez hogy?
János Kurutz
János Kurutz Hónapja
@Kenrich F. Románok ki se jutottak. Gödörben vannak mind válogatott, mind a kirakatcsapatuk (FCSB) szintjén Az, hogy nem az igazi tehetségek rúgnak labdába, a szó szoros és átvitt értelmében hanem a jól tejelő apukák gyerekei, annak nem a jelenlegi rezsim, hanem az évtizedek óta a társadalmat átható urambátyám-himi humi romlottság az oka. 3-4 M/hó: ez egy közepesen jó NB1-es fizu. A 17 éves játékos a negyedét se keresi, bár keresne, miközben egy NB1-es csapatban játszana. 21-22 évesen kezdenek fel-fel tünedezni a játékosaink profi csapatoknál, mert állítólag későn érnek. Vagy kimennek külföldre padozgatni, aztán kiábrándultan hazajönnek NB2-3-ba csoszogni. Balázs meg hozott egy döntést, ezzel nem tartozik egy magyar embernek sem, meg is lett a böjtje, max egy búcsúmeccs néz ki még neki a válogatottban. A lambos dolgai meg már szennylapok harmadik oldalára tartoznak, ezektől igényes ember távol tartja magát.
Kenrich F.
Kenrich F. Hónapja
@János Kurutz Románok? Egész Kelet-Európa jobb nálunk. Ki kéne venni a pénzt a fociból és hagyni, hogy az igazi tehetségek emelkedjenek fel. Amíg egy suttyó 17-18 éves focista 3-4 millát keres/hó, addig bolond lesz meghalni a meccsen.. Lásd dzsudzsák. Elment az arabokhoz pénzért.. Lambót törni kényelmesebb, mint 40 évesen széjjel menni.. Ez is egy szempont, de nézd meg Ronaldot! Emberileg is! Ég és föld.
János Kurutz
János Kurutz Hónapja
Úgy hogy náluk van szellemi tőke, meg jó utánpótlásnevelés, itthon sajnos nincs. Az infrastuktúra fejlesztés része a futball fejlődésének ebben tagadhatatlanul előreléptünk, de ne ettől várjuk, hogy eredményesebbek leszünk. Horvátokról: VB ezüst egy nagyon szép eredmény, de akkor sem tartoztak a világelithez. Azóta meg árnyékuk önmaguknak. Kiöregedő sztárokkal és topliga közmezőnybeli csapatokban focizó fiatalabb játékosokkal most a tudásuknak megfelelő szinten vannak. Viszont a demográfiával meg megint vigyázni kell, ha úgy vesszük a 2 milliós macedónok is elkapták a 80 milliós németeket vb selejtezőn. De tény, hogy a hozzánk társadalmilag legjobban hasonlító szlovákok vagy csehek is előrébb tartanak sajnos.
Róbert Ferenczi
Annyi szerencsénk volt 80 percig, hogy a jota gyerek portugál mezben velünk játszott...minden támadás rajta halt el, 2x vitte el a labdát 100% os helyzetben lévő csapattárs elől, már az első félidőben 2-vel mehettek volna...biztos drága volt ez nekünk adófizetőknek ;) Jahh és Gulának gratula, ő tényleg folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt! Kb az egyetlen a csapatban aki eléri ténylegesen egy EB színvonalát...Esélyünk sose volt...ez a csapat és úgy kompletten a magyar foci is sokkal gyengébb, mint 5 éve...
Péter Nagy
Péter Nagy Hónapja
De jó lesz hogy a külföldiek jöhetnek védettségi igazolvány nélkül is. Maszk nélkül mindenki. De jó lesz majd a 4. hullám. Felkészült az egészségügy arra hogy heteken belül több 100 ezer lesz a fertőzöttség?
János Kurutz
János Kurutz Hónapja
A mindenhez is értő Zacher Gábor már a terasznyitáskor vízionálta a lélegeztető gépért könyörgő, fuldokló milliókat. Mondván na majd meglátjátok, meg lesz ennek a böjtje, meg hasonló hangulatkeltő dumák. Hát baromira nem jött be. Majd egy hónappal később kint volt a Magyar-Ír meccsen, mentős ruhában az oldalvonal mellett.. (Micsoda véletlenek, hát igen ez a fránya mentős-beosztás, ha munka van, akkor munka van, nyilván..) Na ennyire komoly a szituáció. Nézzük már meg az elmúlt hetek esetszámait. A felnőtt lakosság több, mint a fele be lett oltva, innentől mindenkinek a saját felelőssége, hogy hova megy és mit csinál, a törvények adta kereteken belül.
Péter Nagy
Péter Nagy Hónapja
Mire volt esélyünk a 0-0 -ra? Vagy arra hogy 7 perc alatt kikapjunk 3-0-ra?
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Borzasztó életképtelen, semmiféle kihivással nem találkozó ember lehetsz, ha azt az alapvető dolgot nem sikerült eddig megtanulnod az életben, hogy semmihez sem állhatsz hozzá anélkül hogy ne hinnél benne hogy sikerülhet. A magyar csapat hitt magában, szép játékot mutatott, és sokat fejlődött a korábbi magyar csapatokhoz képest. Győzni nem tudott, de helytállt, tanult belőle. És láthatod a franciák ellen már bátrabban játszott, és döntetlen is kiharcolt. Pedig sokkal erősebb csapat volt. Nem értem a logikádat, a jóval erősebb ellenféltől kikapni nem szégyen. Ettől a portugáliától a világ bármelyik csapata benne van hogy kikapjon. Akkor lenne jogos a károgásod ha Azerbajzsdán vagy valami hasonló ország verte volna el a magyarokat... de nem így történt úgyhogy inkább hallgass!
Szegi Szegi
Szegi Szegi Hónapja
"... hogy van esélyük.." Összesen három alkalomra biztos. Edzőmeccsekre jók leszünk...
Róbert Ferenczi
Hát inkább gólarányversenyre :D Egyedül Gulán múlik, hogy 10 alatt kapunk-e a 3 meccsen...
Ádám Czibulyás
Volt esélyünk?! A portugálok ellen azért aligha. Ahhoz tehetség is kellene, meg esetenként belefektetett munka.
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Ja és még valami, csak mert ez gyakori ... egy rakás ember azt hiszi, akkor okos ha nem hisz a kormánynak, hanem kritizálja. De ez csak félig igaz. Akkor vagy okos ha sem a kormánynak nem hiszel, sem annak aki kritizálja. Akkor kinek higgyél? A józan eszednek. Számold ki, számolj ki mindent, amit állítanak. Akkor nem vernek át, se azzal hogy itt minden tönkrement és nyomor van, se azzal, hogy ez a világ legjobb országa.
Ádám Czibulyás
@Kovács Arnold hagyjuk már ezt a hülyeséget... micsoda érv, te szerencsétlen. 🤣🤣🤣
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
@Ádám Czibulyás Hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy a te adódat költik sportra... Miért nem képes az ellenzéki oldalon senki sem számolni??? Logika ember logika!!... Nézz már utána, le van írva mennyi pénz ment stadionra... Segítek, nagyjából 1500 milliárd forint volt 11 év alatt az összes új stadion felépítése és a régiek felújítása együttvéve. És ezt az akkori index mondta, egy ellenzéki oldal... nem a FIDESZ.... Akkor most add hozzá, hogy Magyarországon van 10millió ember, leosztva ezt, kijön az hogy nagyjából fejenként 11 év alatt összesen 150ezerbe kerültek volna mindenkinek a stadionok, tehát 150ezer forintod ment volna el összesen 11 év alatt stadionra , ha csak és kizárólag ebből építi a kormány(persze nem csak ebből építette, így ez a szám jóval kisebb)... :D de számljunk úgy hogy csak ebből építette, legyünk ennyire rosszindulatúak, higgyünk ennyire a baloldalnak, akkor is mi van? számold ki! ha van egy bruttó 230ezres kereseted (ami úgy nagyjából átlagos) akkor 11 év alatt úgy 9millió forintot adóztál el eddig, ehhez képest mi az a 150 ezer forint, ami állítólag stadionra ment? Az a 11 év alatt befizetett összes adód 1,6%-a... A maradék 98,4% az nem stadionra ment, hanem arra amire egyébként kell, pl az egészségügyre is... Szóval erről ennyit.
Ádám Czibulyás
@Kovács Arnold károgás és rosszindulat? Ezek tények. Sajnos. A magyar foci egy pénznyelő, ami évtizedek óta deficitet termel, én nem erre a szarra fizetem az adót. Bocs, ha nem tetszik, hogy feleslegesen költik baromságokra a pénzemet egy olyan országban, ahol bárhol máshol jobb helye lenne. Ha ezek kontár kőművesek lennének, ez pontosan ugyanannyira zavarna, mint így, hogy "focisták".
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Vagy olyan hátország amelyik károgás, meg ilyen rosszindulatú megjegyzések helyett hisz bennük.
D C D
D C D Hónapja
Tipszmixűtè? :-)
B Brasta
B Brasta Hónapja
Tehát már az is baj, ha valaki szereti a sportot, lelkesedik és rajong a nemzeti focicsapatért. Megértem, ha nem tudnak sokan azonosulni a fociszurkoló szellemiséggel..de, hogy ott tartunk, hogy ezek ócsárolják azokat akik igen...szánalmas..valamint az is vicc kategória, hogy a szélsőséges, erőszakos huligánokat egy kalap alá veszik az összes futballszurkolóval..
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Van egy olyan megkeseredett, savanyú, embertípus, aki nem csak hogy örülni nem tud semminek, hanem szabályosan idegesíti az is ha a másik ember bármi miatt csak egy pillanatra is boldog lesz... De nem kell velük törődni, megbüntette már őket rendesen a sors, azzal, hogy együtt kell élniük saját magukkal... Az ilyen irigy pancsereknek általában jó $zar az élete, nincsenek barátaik, nincsen családja, nem szereti őket senki, csak otthon ülnek egyedül és annak drukkolnak hogy a másik ember is betegedjen meg hátha akkor annak is otthon kell maradnia.... A foci kapcsán is azért dühösek ha jól szerepel a magyar csapat, azért próbálják megmagyarázni, hogy mégsem szerepelt jól, hogynehogy véletlenül szabadulni kelljen a savanyúságtól...
Andras
Andras Hónapja
5:02 - Korrekt, sportszerű értékelés👍
ka nonó
ka nonó Hónapja
Hogyne lenne esélyünk…😂😂😂😂😂😂😂😂 Toljuk még a pénzt a magyar fociba… Mekkora értelme van
ka nonó
ka nonó Hónapja
😂😂😂😂😂😂 Hogy a faszba ne lenne
Magyar Beverő
Magyar Beverő Hónapja
@Barni Aha? Én pont nem egy károgó ember vagyok, hanem szurkolok a válogatottnak.
Barni
Barni Hónapja
@Magyar Beverő sírjatok szombaton még többen leszünk, te meg vedd be magyarként a bayernek
Magyar Beverő
Magyar Beverő Hónapja
Aha, biztos a te ,,pénzed" is benne van.😂
Barni
Barni Hónapja
Van hát😉 sírj csak
ZOLI B
ZOLI B Hónapja
A török basa biró a portugálokkal játszott, ezért nyertek.
Tamas Hilbert
Tamas Hilbert Hónapja
Gulacsi vedesek, de szeretlek kispajtas! ❤
Bang Bang
Bang Bang Hónapja
A magyar foci egy nagy nulla.Amikor valami csoda folytán kissebb "előrelépés" történik,az mindig a véletlen műve......se erőlét ,se tehetség.Pár igazi falusi kölyök jobbak mint ezek a bohócok.
sándor dandé
sándor dandé Hónapja
85 percig tartottuk a nyomást...ja, a húgyhólyagban-ott igen....az első félidő egy kalap fing volt,csak azért nem lett 10:1,mert a portugálok lazítottak...nem akartak túl alázni minket...IRÁNY A FÖLDMŰVELÉS GYEREKEK! KAPÁLNI MÉG TALÁN MENNE...
vizsy tamás
vizsy tamás Hónapja
a foci sok embert meghülyit A tömegember kora
sándor dandé
sándor dandé Hónapja
A MAGYAR KÚLTÚRA NAPJA -A NEMZETI IDENTITÁS FELEMELKEDÉSE. ŐSEINK GYÖKEREI A JELENBEN.
G
G Hónapja
Anyád
sándor dandé
sándor dandé Hónapja
virtuális pofa nemzet
csoki rudi
csoki rudi Hónapja
Varga Józsi interjuja volt a legjobb. 😂😂
László Szikra
László Szikra Hónapja
Mi volt ez? Talán csak nem a 2006-os tüntetés?
Plus+
Plus+ Hónapja
Ötlettelen falusi foci hatalmas elvárással! A kis köpcös eszement diktátor ha tízszer ennyi pénzt ölne bele akkor sem változna semmit a foci! Csak erre képtelen rájönni az öntelt sötét paraszt! Erőből akarja ezt is megoldani mint mindent! Sokadik pofára esés és lesz is még! A szurkolókat sajnálom ugyan úgy át vannak baszva a focival is mint minden mással itthon!
Atis01
Atis01 Hónapja
Ha nincs veszitenivalo akkor az sem baj ha legközelebb 5-öt lőnek a magyaroknak
Atis01
Atis01 Hónapja
@Kovács Arnold nézd már végig a videót te agyhalott
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Meg kéne tanulni kontextust értelmezni.... Nem? Vagy ennyire jól esik direkt félreérteni és utána károgni?
Dibamo Dani
Dibamo Dani Hónapja
Na majd a Nemetek !
Cat 2 Dab
Cat 2 Dab Hónapja
1:38 az dazis haverja lol
Betty Farkas
Betty Farkas Hónapja
Tuntetni kene igy!!!!!
👻 ᗩᗪᗩᗰ76 🐢
Lehet csak én vagyok ezekkel a "szurkolótábor" videókkal így, de nagyon kínos nézni.
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
Nem kínos ezeket nézni, csak a 24 egy ballbisi oldal ami direkt le akarja jártani a drukkereket, ezért a leghülyébbeket kérdezi meg. Pedig voltak kinn bőven értelmiségi emberek is.
dekacster
dekacster Hónapja
... és még a sör is meleg!!!!!!!!!!!!
Hessami Ahmoud
Hessami Ahmoud Hónapja
Jó meccs volt, nagyon sokáig tudta tartani a válogatott az eredményt. Jó hangulat volt és komoly foci. Az ilyen meccseknél benne van h ha egyszer gólt kapunk akkor többet is. Nehéz volt mindenkinek mert az egyik igazi elit csapat ellen kellett védekezni, de ezekből lehet építkezni.
Kenrich F.
Kenrich F. Hónapja
30 éve épitkezünk.. Piramissal előbb végeznénk kézimunkával..
Judit Szakács
Judit Szakács Hónapja
👍👍👍👍👍
Bakos Gabor
Bakos Gabor Hónapja
Végül is jó az eredmény.
Krisztian Kaszai
"Az volt a szép benne, hogy van esélyünk" ....... Mire? A kiesésre? Gondolkodjatok már reálisan. Jó, ha a labdát meg tudjuk rugni ezek mellett. Mind a három csapat sokkal, de sokkal erősebb a mi "futball stadion" szökevényeinktől. Tudod, külföldön játszák ezt a sportot, itthon csak "építik" vagy a nagytudásuak kibeszélik.
K A
K A Hónapja
@Jándi Zsolt akkor miért írod már a második kommentet?
Jándi Zsolt
Jándi Zsolt Hónapja
@K A nincs miről beszélni...
K A
K A Hónapja
@Jándi Zsolt látom, te sem érted, hogy miről beszélek.
Jándi Zsolt
Jándi Zsolt Hónapja
@K A a les gól, az nem gól!
K A
K A Hónapja
@Krisztian Kaszai "DE NEM ADTÁK MEG." Pontosan. Tehát nem nyertünk. De nem is erről szól a vita. Arról szól, hogy azt mondtad, hogy teljesen esélytelenek voltunk, ez pedig szimplán nem igaz, és el is mondtam, hogy miért. Erre te továbbra is hajtogatod, hogy dE hÁt 3-0 LeTt. Igen, és? Ez még önmagában egyáltalán nem jelenti azt, hogy teljesen esélytelenek voltunk ellenük. "...volt annyi esze az akkori edzőnek, hogy védekezésre rendezkedjen be..." Mi van? Pont ugyanannyi gólt kaptunk akkor, mint most, ráadásul rúgtunk is hármat. Akkor ez hogy jön össze, hogy az akkori meccsen sokkal inkább koncentráltunk a védekezésre, mint a mostanin?
Ádám Szarvas
Ádám Szarvas Hónapja
.. azt meg senki nem veszi észre, hogy kajak-kenuból sorra hozzuk az aranyérmet...
Martin Pesti
Martin Pesti Hónapja
@Ádám Szarvas Feltetelezem, neked semmi kozod nincs a sporthoz, sportagtol fuggetlenul.... eleg ha megnezed mi generalja a nezettsegszamokat a vilagba. A focin kivul meg az amcsi foci kosarlabada es az F1 ami letezik ezekhez kepest a tobbit a sportot nezok nagytobbsege le se szarja. Szomoru de ez az igazsag. Mondom ez ugy h kb 5-6 sportagat figyelek es elegge kepbe vagyok a sportok pr ertekevel is...
Ádám Szarvas
Ádám Szarvas Hónapja
Micsoda értelmes hozzászólások. Tán fociztok? 🤣
G
G Hónapja
Akkor menjél kajak kénytelen nézni
Babám
Babám Hónapja
aha, asked
Martin Pesti
Martin Pesti Hónapja
Nezd meg az aranyokat... mennyi ember nezi a focit vilagszerte es mennyi a kajak-kenut. Nezf meg mennyi igazolt elsportolo van kajak-kenubol es mennyi focibol... kajak-kenu eltorpul a foci mellett. En voltam kajak-kenu ebn is meg itt is es eg es fold a kulonbseg szorakozas teren is.
Voldemort
Voldemort Hónapja
Ku.va tüntetéskor lennétek ilyen aktívak. Vagy tényleg szerettek így élni és én vagyok hülye?
Jirgao
Jirgao Hónapja
@barack1 De plazma tv-re bmw-re csak futja nekik is.
barack1
barack1 Hónapja
@Bálint Vincze Nem nem dolgozás kérdése. Rengetegen kidolgozzák a belüket és pár-százezerrel szúrják ki a szemüket, amiből ténylegesen csak pár-ezer marad tényleges életbenmaradásra.
Bálint Vincze
Bálint Vincze Hónapja
Hát azért aki nagyon szerete itt meg élni az meg tud, csak sajnos pénz nem terem magától. Az meg a te bajod, h nem akarsz dolgozni
barack1
barack1 Hónapja
@Raék Veny Azért vagyunk nyomorultak, mert könnyebb leszarni és egy szép álomba ringatni magunkat gondolkodás, körültekintés és informálódás helyett...
Raék Veny
Raék Veny Hónapja
@barack1 Azért vagyunk nyomorultak, mert a jelenlegi kormány nem a te nézeteidet vallja, ha holnap jönne egy váltás, akkor meg más írná ugyanezt. Mindegy...további jó fröccsőgést, károgást, utáljuk mindent és mindenkit.
István németh
István németh Hónapja
Érdekes 4 nap alatt hogy eltünt a koronavíros... senkin nincs maszk
Dániel Pintér
Védettségi igazolvány. Két szó, nehéz? 🙄🙄
Jirgao
Jirgao Hónapja
@Zekli Ahogy szegénység sem.
Márton Tarki
Márton Tarki Hónapja
Mert be vannak oltva. Wow!
Raék Veny
Raék Veny Hónapja
Ha meg kéne a 40 fokban akkor meg az lenne a baj 🤦🏻‍♀️
Zekli
Zekli Hónapja
Sosem volt Nem is lesz Most sincsen.
Pokornyi Péter
Pokornyi Péter Hónapja
Esküszöm Adrián már lehet ne simán Mb1 edző olyan profin nyilatkozik. Gondolom Levit megverte a Soproni🤣
János Papp
János Papp Hónapja
Feketepólós újpesti a legnagyobb arc
Dati
Dati Hónapja
És a covidnak nyoma sincs! Furcsa😂😂
barack1
barack1 Hónapja
@s Mondd ezt annak a több millió halottnak a hozzátartozóinak. Idióta.
Kenrich F.
Kenrich F. Hónapja
Akkor van, ha bemondják a tévébe. Indiában is csak arra jár ahol van tv/újság/rádió :D
Dr. Dubai
Dr. Dubai Hónapja
Elment nyaralni. Majd szeptemberben jön vissza a 4.-ik hulámmal.
s
s Hónapja
@Gergő Tóth A semmi meg akkor tombol amikor a politikusoknak úgy tetszik.Agymosott gyökér.Nem minden betegség influenza te szerencsétlen.Főleg a kitaláltak nem.
s
s Hónapja
Megrendezett szarság az egész kovid mizéria.A mocskos politikusok agyszüleménye.
Balazs Toth
Balazs Toth Hónapja
Kiss Ádám próbált vicces lenni meg a politikát se bírta kihagyni
Olivér Kiss
Olivér Kiss Hónapja
Mi ez a romanozas meg szlovakozas minden magyar meccsen meg mindig? Adjuk már fel a történelmi sebeinket.
Tamas K
Tamas K Hónapja
@Ferenc Cseh hol sértegettelek ember??? Te tényleg nem érted ezt a nyelvet, mondjuk az elképesztő helyesírásodból kiindulva nem is lepődöm meg. Ez sem sértegetés, az lehetne ha alaptalan lenne, de hát nem az, nettó tények ezek mind. De ezt se fogod tudni értelmezni amit most írtam, na mindegy is, cső.
Ferenc Cseh
Ferenc Cseh Hónapja
@Tamas K Jellezni akartam,hogy hiába próbálsz sértegetni nem igazán érint meg.Folytathatod.
Tamas K
Tamas K Hónapja
@Ferenc Cseh ezt milyen nyelven irtad?? A szavak magyarnak tűnnek de nincs értelme magyarul, se önmagában se válaszként az én kommentemre...A helyesírásra már ki se térnék ... Magyarul kellene talán először megtanulnod mielőtt bármi magyarságot érintő dolgon siránkozni kezdenél.
Zoltan Janos Tar
@János Kurutz Lelked rajta.
János Kurutz
János Kurutz Hónapja
@Zoltan Janos Tar Távol szeretnék maradni attól a politikai diskurzustól, ahol az aktualitás a transzvécék és a különböző nemű/bőrszínű/szexuális irányultságú csoportok áldozati versengése képében jelenik meg. Itt a kettős mérce a probléma meg a "Ja az más!"-élmény.
bobo
bobo Hónapja
Helyre tettek bennünket!Egyébként nem rossz a csapat!Viszont egy világversenyhez kevesek vagyunk!Nincs itt keresnivalónk épp úgy mint legalább még 10 csapatnak!A pénz viszont mindenek előtt van!
bobo
bobo Hónapja
@Hessami Ahmoud Max 16 de inkább 12!
Hessami Ahmoud
Hessami Ahmoud Hónapja
Miért ne lenne? Csak a 6 esélyes csapat játszhatna egymás ellen?
Norbert Power
Norbert Power Hónapja
Ilyen népfelindulással kellene már helyre tenni a parlamentben ülő Fideszt is. Ámen..
Judit Szakács
Judit Szakács Hónapja
A parlament nem kocsma, de Jakabotok nagyon igyekszik, hogy azzá tegye. Kis pimasz vagy , fújd ki az orrod!
Raék Veny
Raék Veny Hónapja
Tedd helyre hajrá, vezesd a tömeget Mester!
József Agárdi
József Agárdi Hónapja
@Aurora Graham tüncizzetek, vegyétek fel a CSOK, babavárót, otthonteremtési programot, SZJA mentesség, autó vásárlási kedvezményt, üdülési kedvezményt, SZJA visszatérítést és sírjatok a diktatúrába élés miatt, ilyen tüntetés diktatúrába soha nem valósulhatott volna meg :)
Aurora Graham
Aurora Graham Hónapja
@József Agárdi gondolom aki ezt a kommentet irta,nem igazan szorakozott rajta,talan pont ezert irta,nem? Szivesen a valaszt,ingyen volt
Judit Szakács
Judit Szakács Hónapja
@László Szikra Meglátszik te setét gyökér, hogy kik a magyarok, . Ez egy összetartó erő, mert nemcsak fideszesek voltak ott.
Norbert Power
Norbert Power Hónapja
A nagy magyar részeges őrjöngés. Gratulálok. és 0-3 fasza.. :) csupa szégyen ahogy eddig.. a Tippmixes banda tuti elverette a magyarokat. És legalább ők nyertek. ;) nem kevés pénzt.. na puszi..
Kovács Arnold
Kovács Arnold 27 napja
@Norbert Power Az a baj, hogy túl kevés eszed van ahhoz, hogy észrevedd hogy hülyét csinálsz magadból. Leírtam a konkrét számokat, amikre azóta sem tudtál semmiféle érdemi cáfolattal előállni.... Most meg ideböfögsz 3 oldalnyi hangulatjelet kínodban, meg próbálod rámadni azt amit te magad csinálsz csak hogy továbbra se kelljen válaszolnod arra amiról a vita igazából szólt. :D És még nekem mondom hogy itt vagy ott akadok fenn :D Hát vastag a bőr azon a rusnya pofádon meg kell hagyni.
Norbert Power
Norbert Power Hónapja
@Kovács Arnold 😂🤣 Fáj hogy ennyire szerentcsétlen vagy. Még mindig itt tartasz. Látod itt akadsz meg. Soha semmilyen hozzászólást nem toroltem.. Ha valamit leírok ott is marad, mert ez a véleményem. Uram isten te lúzer. 🥵🥵🥵😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
@Norbert Power Ha törlöd a hozzászólást amihez hozzászóltam akkor eltűnik az enyém is.... de ehhez már nyílván logika kéne amiből hiányt szenvedsz :D
Norbert Power
Norbert Power Hónapja
@Kovács Arnold Én nem törőlhetek kommentet. Teeeee Nyominger. 😂🤣 Ennyire nyomorúlt vagy hogy ezt sem tudod . Nagy internet zseni. Meg a cikkek előhozása és számolása Milyen érvek ?? Mit bizonyítottál ? Mit őszinte ? Azt biztos hogy nagyon hülye beteg jószágvagy Azt fixen most be is bizonyítottad. Jézusom te ennyire hülye nem lehetsz.. Ja a maszkos bohóckodásoddal amikor bemész valahová és kíerik a maszkot. Akkor legyen pofád a 40 fokos melegbe. Vagy például minden eladó véleménye semmi?? a te hülye agyadnak ?? Ne nekem vergődj. Vedd már észre magad ,légyszives. Te égsz be most keményen. Hogy nagyon jól tudod igazam van. Egy eladó jól szájba verne. Most téged. Vagy akárki. De szerintem elég nagy baj az hogy te itt vagy köztünk. És szívod a friss levegőt .. Dobok rád egy áment. Likeot nem kapsz. Hát eldobom az agyam. Menj lejebb és oda írkálj. Ja hogy nem nem kapsz Likeot az a bajod te tróger. Úgyis bukninfog a Fidesz te nyavajás baktérium. És kész. Azt hiszed amit te bemesélsz magadnak és elő adod magad itt képnélkül.azt hiszed úgy van. befogod a pofád senki nem kíváncsi itt rád. Szerintem... Lapozz lentébb és mindenkinek számításaid bizonygasd. Ne nekem arcoskodj. Hanem a fél országnak teeeeee.😂🤣 Szét nevetem magam. Minden másfél órában elő kerülsz. Unalmas vagy már. Matek zseni. Érvem van nem kevés, és sokúnknak. De már elégvolt belőled. Szoval te elvagy tévedve. Kis Bohóc.. Pápá.
Kovács Arnold
Kovács Arnold Hónapja
@Norbert Power Továbbra is nettó hazugság amiről beszélsz. Nem ment el az emberek pénze stadionra. Be is bizonyítottam számokkal, te meg csak itt dühöngsz miatta mint egy hisztis óvodás, mert érved az egy darab nincs, meg nem is volt eddig se. Jól reprezentálod az ellenzéki szavazók alacsony értelmi képességeit :D A következő meg majd az lesz gondolom hogy törlöd kommented, mert ciki volt hogy beégtél. Ismerlek már titeket...
ISTVÀN HADNAGY
ISTVÀN HADNAGY Hónapja
Zakó lett a nagy arc vége
Raék Veny
Raék Veny Hónapja
Ja, ma meg már lehet te is kint őrjöngtél (persze remélem nincs igazam, nagyon gáz lenne)...
BG _11
BG _11 Hónapja
@Gàbor Horvàth az megvan hogy európa 3 legerősebb válogatottjával vagyunk egy csoportban… nézd meg a törököket, nekik is vannak sztár játékosaik még is rosszabul játszottak az olaszok ellen mint mi a portugálok ellen
BloodDiner
BloodDiner Hónapja
kinek volt nagy arca?
Gàbor Horvàth
Gàbor Horvàth Hónapja
A magyar foci az európai elitthez sehol nincsen!Világ viszonylatban,pedig attól is lejjebb!!Még 30 év és jó lesz...vagy nem! Nincs kapura lövés,egy épp csatár nincsen... Orbán 2gólt hozott össze.... Miről beszélünk???Momentumunk nem volt...egy pillanatig se!!!Ronaldo az 5ön belűl,fölé rugta....stb...stb Gulácsinak respect!!! Hun-Fra 0:4,Német-Hun 2:0 Ez a realítás!!! Nem a hajzattal kell foglalkozni és nem is a tetovált cirkafirkákkal...ez megy csak!! Alázat,szorgalom,tehetség... Mindig csak 1-2van meg...ameddig nem változik addig esélytelen!! Max legolandet fogjuk meg....
nowzeca
nowzeca Hónapja
@BG _11, majd ha tanultál 1 kis illemet, barátom, akkor beszélhetünk.
Csaba Bálint
Csaba Bálint Hónapja
Botláb bt megint alakított ennyit a magyar csapat tudásáról
Magyar Beverő
Magyar Beverő Hónapja
@Csaba Bálint Igazad van, nekik ez a feladatuk, de a mieink még csak középszintű focisták, ami nem azt jelenti, hogy botlábuak, hanem azt, hogy jó focisták, csak nem világsztárok. Némelyik ember néha úgy csinál, mintha a labdarúgás olyan könnyű lenne, de nagyon nem így van. Ahoz, hogy valaki világklasszis legyen, rengeteget kell gyakorolni/edzenie. Focistának nagyon nehéz lenni, főleg világklasszisnak. Nem lehet mindenkitől elvárni, hogy úgy focizzon, mint pl.: Ronaldo, vagy Messi. Inkább örülni kéne, hogy vannak olyan játékosaink, akik topligákban játszanak és ott fejlődni is tudnak. Szerintem a jelenlegi válogatott játékosaink kihozzák magukból a maximumot minden egyes meccsen, ami a velünk egy szinten lévő válogatottak ellen nagyon jó, a nagyobbak ellen kevésbé. Amúgy szerintem a focit, összelehet hasonlítani a többi munkával. Pl. Tegyük fel, hogy én egy villanyszerelő vagyok, de van nálam egy sokkal jobb dolgozó, aki sokkal gyorsabban tud végezni a munkával, de nekem még pár órát ott kell tökölnöm a munkahelyemen, mert nemtudom olyan gyorsan elvégezni a melót. Akárhányszor próbálom gyorsabban csinálni a munkámat, egyszerűen nem megy, pedig próbálkozom. És ezt ellehet játszani bármilyen fizikai/lelkileg megterhelő munkával. Ez is azt mutatja, hogy nem lehet mindenki tökéletes abban, amit csinál, de lehet picit jobb, de nem a legjobb.
Csaba Bálint
Csaba Bálint Hónapja
@Magyar Beverő Én nem tudok focizni minek mennék! Van botláb bt magyar brigád nekik a feladatuk. Vagy nem megy? El kell menni kapálni .
vajk monostori
vajk monostori Hónapja
@Levente Horváth Öreg, csak hogy a mi adóforintjainkat teszik a Tao támogatásban, holott lenne jobb helye is! A teljesítményük alapján ezek egy guriga taknyot nem érnek, nem hogy havonta milliókat!
Levente Horváth
@Magyar Beverő Egyet értek, teljesen igazad van, a baj az, hogy ők mindenkinél okosabbanak és tehetségesebbnek érzik magukat!
Magyar Beverő
Magyar Beverő Hónapja
Megnézném, hogy akik itt kárognak a magyar foci ellen, azok mit kezdtek volna egy Portugál válogatott ellen, akik tele vannak világ klasszisokkal...
Attila Nagy
Attila Nagy Hónapja
Szép Volt Fiúk! Andorrátòl Azért Még Mindig Kikapnánk 1 gòllal.
Magyar Beverő
Magyar Beverő Hónapja
A Portugálok elleni meccs előtt, 11 meccsig veretlenek voltunk és ebben a 11 meccsben volt egy Andorra is, akiket 4-1 vertünk idegenben, szóval nem értem ezt a lenéző megjegyzést.🤨
szokolaibabo
szokolaibabo Hónapja
Gonosz
Donát Füredi
Donát Füredi Hónapja
nagyonrosszmáju
Jozsef Zoltan
Jozsef Zoltan Hónapja
A Fraciákat el picsázúk. Semmi gond.
Ricsii Hováth
Ricsii Hováth Hónapja
Messze jobb szakértők mint a Bozsik meg a Simek
Richard Nagy
Richard Nagy Hónapja
A libsi hír 24-es riporter, hogy visszakérdezett Adriántól
Róbert Ferenczi
Felétek ez furcsaságszámba megy, hogy nem csak papírról olvasott válaszokkal lehet operálni, ugyi illibsi?!
B p
B p Hónapja
Ki az az Adrián???
Jozsef Zoltan
Jozsef Zoltan Hónapja
Elfáratak 16 perc és enyí elég .SAJNOS..
nODe
nODe Hónapja
A kisfiú volt a legértelmesebb hozzászóló!
Magyari1
Magyari1 Hónapja
mi volt ez? fásiádám és zsülike koncertezett?
PÉNZ MÁNIA
PÉNZ MÁNIA Hónapja
Magyar foci sajnos ilyen remélem lesz ennél jobb
Gergő Tóth
Gergő Tóth Hónapja
Soha a büdös életbe...ami "nemzeti üggyé" válik a plebsnek az szar lesz azonnal mert onnantól kezdve nincs elvárás, csak "pirosfehérződ" a többi kitédekeeee...
Hessami Ahmoud
Hessami Ahmoud Hónapja
Gondold el hol voltuk 6-7 éve mikor 8-at kaptunk a hollandoktól és 30 éve nem láttunk nemzetközi tornát. Most pedig két eb, az elsőnél óriási bravúrok és komoly fejlődés. Való igaz, a futball nagyhatalmakhoz még kell mászni rendesen.
Zoltan Janos Tar
Soha.
Következő
SzkiTon TV - Végtelen történet
0:47
Rádió 1 Live
Megtekintés 768
SzkiTon TV - Végtelen történet
0:47